Muhabbit

Kripto Para Borsası WazirX, USDC İçin Delist Kararı Verdi!

Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX, Binance’in stablecoinini desteklemek için USDC’yi listeden çıkarma kararı aldı.

Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX, Binance’in stablecoinini desteklemek için USDC’yi listeden çıkarma kararı aldı. WazirX Binance’in stablecoinini destek vermek için diğer stablecoinleri listeden çıkarmasının yanında müşterilerin varlıklarını da otomatik olarak BUSD’ye dönüştürecek.

USDC, USDP VE TUSD 26 Eylül’de Delist Olacak!

WazirX borsası konuyla ilişkili olarak yapmış olduğu açıklamalarda USDC, USDP ve TUSD stablecoinlerini 26 Eylül 2022 tarihinde delist edeceğini ve bu üç stablecoin için 23 Eylül 2022 Cuma gününe kadar para çekme işlemi yapılabileceğini açıklamalarına ekledi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay WazirX borsası, 350 milyon dolar değerindeki kara parayı aklama suçuyla Hindistan İcra Müdürlüğünün radarına girmişti. Hindistan devlet kurumları tarafından soruşturmaya alınmasından kısa bir süre sonra Binance CEO’su Changpeng Zhao ise WazirX müşterilerine fonlarını Binance’e aktarmaları noktasında önemli çağrılarda bulunmuştu.

Binance borsası eylül ayı başıında müşterilerin fonlarını USDC ve diğer stablecoinleri Binance USD stablecoinine otomatik olarak dönüştürmeye başlamıştı. WazirX borsası ise BUSD dönüşümlerine 5 Ekim 2022 tarihinde başlayacağını açıkladı.

Binance’in BUSD’yi benimsetme çabaları sonrası, BUSD işlemlerinin ortalama %15 arttığını da hatırlatalım.

İlginizi Çekebilir: Hindistan İcra Müdürlüğü, WazirX’in Varlıklarını Dondurdu!

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version