Muhabbit

Kripto Para Ekosistemi, Yasa Tasarısı İçin Meclise Gidiyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto para yasa tasarısı taslağının konuşmak üzere kripto para sektöründe önde gelen isimleri meclise çağırdı.

Meclisle görüşme

Meclisle görüşme

Türkiye, kripto paraların düzenlenmesi hakkında çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda dün (26 Aralık 2021) bir yasa tasarısı taslağının sızdırıldığı iddiası geldi. Yasa tasarısı taslağı, içerisindeki maddelerden ötürü oldukça konuşuldu.

Yasa tasarısı taslağı hakkında detaylı bilgi için:

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kripto Para Ekosistemini Meclise Çağırdı!

Yasa tasarısı taslağı hakkındaki tartışmalar sürerken, uzun süredir “beklenen” bir olay meydana geldi. Kripto varlık yasa tasarısı çıkartılırken kripto para ekosisteminden uzmanlar ile konuşulmadığı için uygun maddelerin konulmadığı tartışmaları bir davet ile son buldu.

Kripto para yasa tasarısı taslağını konuşmak üzere sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinde grup konuşması açan ünlü analist Kamile U. ve Vuca ekibi, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı ağırladı.

Konuşmanın sonunda AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, kripto para yasa tasarısı taslağının konuşmak üzere kripto para sektöründe önde gelen isimleri meclise çağırdı.

Meclise Kimler Gidiyor?

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından 29 Aralık 2021 Çarşamba günü meclise çağırılan ve şu an için gideceğini bildiren isimler:

İlk onaylar ile şu an için 5 kişiden oluşan ekibin genişlemesi ve kripto para sektörünün önde gelen birçok isminin yasa tasarısını konuşmak için meclisteki açık davete katılması bekleniyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version