Muhabbit

Kripto Para Fiyatları Düştü, NFT İşlem Hacimleri Artmaya Başladı!

Piyasanın düşüş göstermesine rağmen NFT’lere olan talep artışta.

NFT Genel 3

NFT Genel 3

Son dönemlerde kripto para piyasasında yaşanan düşüş, yatırımcıların farklı alanlara yönelmesine neden olmaya başladı. Fiyatların düşmesini fırsat bilen yatırımcılar, popüler NFT projelerine yöneldi.

Geçtiğimiz 30 gün içinde CryptoPunks, Mutant Ape Yacht Club (MAYC), BAYC ve Moonbirds gibi en büyük NFT koleksiyonlarından bazıları, piyasa değerlerinin oldukça altına düştü. Ancak buna rağmen, bu koleksiyonlar aynı dönemde en iyi NFT satışları listesinde üst sıralarda yer almaya devam etti.

Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC), Crypto Punks ve Sorare gibi en iyi NFT projeleri, son 24 saatlik işlem hacimlerinde %100’den fazla artış yaşadı. Yine son zamanlarda, Goblintown adlı herhangi bir faydası veya yol haritası olmayan ücretsiz bir koleksiyon, listelerin zirvesinde kaldı ve yaklaşık 70 milyon dolarlık hacme ulaştı. Şu anda, koleksiyonun taban fiyatı 3 ETH civarında bulunuyor.

CryptoSlam’den alınan verilere göre, 24 saatlik satış hacmi açısından en iyi 10 NFT projesinden sekizi, işlem hacminde en az %115’lik bir artış kaydetti. Yuga Labs’ın BAYC NFT’leri, son 24 saatte %262.79’luk bir artışla 7.1 milyon $ değerinde satışla lider durumda.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Hacim Artmaya Devam Ediyor

Konu ile ilgili DappRadar tarafından yayımlanan bir rapora göre, NFT’lerin satış hacimleri, piyasa koşullarına rağmen geçen ay 3,7 milyar dolara ulaştı. Raporda ayrıca, Solana NFT’lerinin oldukça popüler olduğu ve tüm pazarlarda 335 milyon dolarlık hacim oluşturduğu belirtiliyor.

DappRadar’dan gelen veriler ayrıca, OpenSea pazarının son 24 saat içinde artan ticaret hacminden en fazla faydalanan platform olduğu gösteriyor. Raporda, platformun toplam 23.88 milyon dolarlık satış işlemi için işlem hacminde %173.43 kazanç sağladığı belirtiliyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version