Muhabbit

Kripto Para Ödeme Platformu Wyre, Kullanıcıların Günlük Çekim Limitini Güncelledi!

Kripto para ödeme platformu Wyre’da neler oluyor?

Kripto para sektöründe yaşanan ayı sezonunun uzamasından dolayı bazı platformlar önlem almaya başladı. Kripto para ödeme platformu Wyre, yaptığı bir açıklama ile kullanıcıların varlıklarını çekim limitini güncellediğini açıkladı.

7 Ocak 2023 tarihinde Wyre platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulunarak kullanıcıların çekim politikasını güncellediğini belirtti. Güncelleme, şirketin eski iki çalışanının şirketin kapanma olasılığı hakkında yaptıkları açıklamalardan sonra geldi. Güncellenen çekim politikasıyla Wyre kullanıcıları varlıklarının %90’ına kadar çekebilir hale geldi. Şirket bu hareketin, uzun süren ayı piyasasını aşmak için yapılması gereken stratejik bir seçenek olduğunu da belirtti. Ayrıca, yeni stratejiler geliştirirken Wyre kullanıcılarının günlük para çekme limitlerinin de değişebileceğini açıkladı.

Şirket, yönetim kadrosunda da önemli değişiklikler yaptığını açıkladı. Şirket, CEO Yanni Giannaros’u İcra Kurulu Başkanı olarak atadığını duyurdu. Yanni Giannaros’un Wyre’a rehberlik ve destek sağlamaya devam edeceği açıklandı. Wyre Baş Risk Sorumlusu ve Baş Uyum Sorumlusu Stephen Cheng’in ise geçici Yönetim Kurulu Başkanı (CEO) olarak atandığı bildirildi. Şirket, Cheng’in Baş Uyum Sorumlusu olarak sahip olduğu becerinin, şirkete liderlik etmeye uygun hale getirdiğini belirtti.

Wyre Platformu Batıyor Mu?

Wyre platformunun eski çalışanlarının yorumu, şirketin aldığını önlemler ve MetaMask ile ortaklığın bozulması kripto topluluğu tarafından şirketin batmaya doğru gittiği şeklinde yorumlandı. Hatırlanacağı üzere 5 Ocak 2023 tarihinde kripto para cüzdanı MetaMask bir duyuru yayımlayarak Wyre entegrasyonunun cüzdandan çıkarılacığını açıklamıştı.

Konu hakkında açıklama yapan MetaMask şu açıklamalarda bulundu:

“Wyre, mobil toplayıcımızdan kaldırıldı. Lütfen Wyre’ı kullanmayın. Şu anda uzantıyı kaldırma üzerinde çalışıyoruz ve sabrınız için teşekkür ediyoruz.”

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version