Muhabbit

Kripto Para Piyasasının Değeri Tekrar 2 Trilyon Dolara Yaklaştı!

Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, tekrar 2 trilyon doları gördü.

ethereum bitcoin ath

Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, mayıs ayından bu yana ilk kez 2 trilyon dolara yaklaştı.

Kripto para piyasası değerin günlük mum grafiği

CoinGecko’nun verilerine göre, çarşamba gecesi, toplam kripto para piyasası değeri 2 trilyon dolara yaklaştı. Mayıs ayında 2,6 trilyon dolarları gördükten sonra %50’ye yakın bir düşüş gerçekleşti. Kripto para piyasası değeri 1,2 trilyon dolarlara kadar gerilemişti.

BTC Dominasyon Günlük Mum Grafiği

Kripto para piyasasının değeri tekrardan 2 trilyon dolarları gördü. Ancak 2 trilyon doların yüzde kaçı Bitcoin’de? Bunu öğrenmek için yukarıdaki BTC Dominasyon grafiğine bakabiliriz. BTC.D değerimiz 45 civarlarında yani 2 trilyon doların yaklaşık 0,9 trilyonu Bitcoin’de.

BTC Dominasyon Günlük Mum Grafiği

Ethereum Dominasyon Grafiği

Ethereum Dominasyon grafiğinin değeri ise yaklaşık 20’lerde diyebiliriz. 2 trilyon doların 0,4 trilyon doları Ethereum’da. Böylelikle 0,9 trilyon dolar BTC, 0,4 trilyon dolar ETH ve geri kalan 0,7 trilyon dolar da “altcoin”lerde diyebiliriz.

Ethereum güncellemesinden sonra ETH’nin fiyatı ve dominasyon değerinin iyi bir şekilde yükseldiğini söyleyebiliriz. Son yedi gün içinde Bitcoin’in fiyatı %16 artarken, Ethereum’un fiyatı yaklaşık %18 arttı.

Sizce bu yükselişler neyi ifade ediyor? Köprüden önce son çıkış mı yoksa yeni bir rallinin başlangıcı mı? Hep beraber takip edip öğreneceğiz..

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version