Muhabbit

Kripto Para Piyasasının Toplam Değeri 2 Trilyon $’a Çıktı!

Kripto para piyasasının yükselişi durmuyor!

sri lanka

kripto para

2021 yılında Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin etkileyici yükselişi ile beraber, var olan tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 2 trilyon $’ı aştı!

Bir bütün olarak kripto para piyasası, teknoloji devi Apple‘dan daha değerli hale geldi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde kripto para piyasası Suudi Arabistan menşeli petrol devi Aramco’yu geride bırakmıştı.

Bu Devran Nereye Kadar Sürecek?

Son aylarda, birkaç büyük değişken hem Ethereum’u hem de Bitcoin’i tüm zamanların en yüksek seviyelerine olan yolculuğunda pay sahibi oldu.

PayPal ve Visa gibi finans kurumları, Bitcoin’in yükseliş trendine öncülük ederken, dijital para birimlerini aktif olarak desteklemeye de başladı.

2021’de Bitcoin kısa vadeli düzeltme hareketleri ile karşılaştı ancak lider birim, neredeyse 1 aydır sürekli olarak 50.000 $’ın üzerinde kaldı.

Aslında, Bitcoin’in volatilesi Kasım 2020’den bu yana en düşük seviyelerde. Bunun en büyük sebebi ise Bitcoin fiyatının genellikle 55.000 $ ila 60.000 $ arasında gidip gelmesi.

Benzer dönemlerde, Ethereum’un fiyatı da Bitcoin gibi yükseliş gösterdi ve 2.000 $’ın tekrar üzerine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Tüm bunlarla beraber, kripto piyasasında yer alan fon yöneticileri ve yatırımcılar, dijital para birimlerinin kısa ve orta vadedeki geleceği hakkında genellikle iyimser yorumlarda bulunuyor.

Şimdilik kripto para piyasalarındaki indikatörler ve endeksler genel olarak olumlu bir grafik çiziyor. Bakalım piyasaların yükselişi daha nereye kadar devam edecek?

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version