Muhabbit

Kripto Parayla Seyahat Keyfi Büyümeye Devam Ediyor!

Kripto parayla otel rezervasyonunun önünü açan Travala.com artık Çin’de!

travala.com muhabbit

Kripto para dünyasının yakından tanıdığı seyahat acentesi Travala.com, Çin’e giriş yaptı. Travala.com artık Çinli tatilcilerin dünyanın çeşitli noktalarına tatile gitmesine olanak sağlayacak. Bununla birlikte Çin’in turistik mekânları da Travala.com sitesinde yer alacak.

Birkaç ay önce Binance’den desteği kapan seyahat acentesi Travala.com, yükselişine devam ediyor. Kripto para ile tatil rezervasyonu denildiğinde akla gelen çevrim içi seyahat acentesi Travala, Corona virüsü pandemisi sebebiyle kötü günler geçirmişti. Ancak Binance’in desteği, CEO değişimi ve alınan birkaç doğru ortaklık kararı krizi atlatmasını sağladı.

Krizi atlatan Trvala.com, büyümeye ve yayılmaya devam etti. Binance’ın sadece maddi değil, donanım olarak da desteğini alan Travala, Ağustos ayının sonunda Binance Chain kullanmaya başladı.

Büyüme hedeflerine bu kez de Çin’i koyan Travala.com, bu konuda ilk adımlarını attı. Çince bir internet sitesi kuran ünlü seyahat acentesi, Çinli müşterilerine özel olarak bir müşteri destek ekibi kurdu. 17 Eylül 2020 yani dün Çin’deki gezginlere otel rezervasyonları için artık kripto paranın geçerli olduğu bir seyahat acentesini kullanabileceklerini duyurdu.

Şirketin CEO’su ve büyümenin arkasındaki isim Juan Otero, neden Çin’i seçtikleri konusunda bir açıklama yaptı. Otero’ya göre Avrupa ve Amerika kıtası başta olmak üzere tüm dünya Corona virüsünün ekonomik etkilerinden muzdarip. Ancak Çin ekonomik açıdan diğer pazarlardan daha hızlı bir iyileşme gerçekleştiriyor. Yurt içi uçuş rezervasyonları Corona virüsü öncesine dönen Çin’in özellikle Golden Week için otelleri dolduracağı düşünülüyor.

Otero, Çin’in Amerika ile birlikte dünyanın en büyük yurt içi seyahat pazarlarından biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüme gösteren ülkelerden biri olduğunu düşünüyor. Ayrıca yaptığı açıklamada Travala.com’un yakında Çin’in ünlü sosyal mesajlaşma platformu WeChat’in elektronik ödeme sistemi WeChat Pay’i de kabul etmeye başlayacağını duyurdu.

Çevrim içi seyahat acentesi hakkında daha fazla haber için; Travala.com Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version