Muhabbit

Lido Finance V2 Yükseltmesi Tamamlandı, Celsius 780 Milyon Dolarlık stETH Çekti!

Lido Finance V2’nin yeni çekim özelliğiyle stETH (staked Ether) tutan kullanıcılar, 1:1 oranında ETH varlıklarını geri alabiliyorlar.

Ethereum blockchain’deki likit staking protokolü Lido Finance (LDO) V2 sürüm yükseltmesini başarıyla tamamladı. Bununla beraber stake edilmiş ETH’lerin de kilidi açıldı.

Lido Finance, kilitlenen ETH’lerin çekilmesini sağlayan ve önemli bir yükseltme olan V2 sürümünü yayınladı. Topluluk oylamasıyla kabul edilen ve 15 Mayıs’ta gerçekleşen yükseltme ile aynı zamanda LDO fiyatında 48 saat içinde yükseliş görüldü. CoinMarketCap verilerine göre LDO an itibarıyla 2.25 dolardan işlem görüyor.

Lido Finance V2’nin yeni çekim özelliğiyle stETH (staked Ether) tutan kullanıcılar, 1:1 oranında ETH varlıklarını geri alabiliyorlar. Son verilere göre yaklaşık 12 milyar dolarlık 6 milyondan fazla ETH, Lido v2 aracılığıyla Ethereum ağında stake edilmiş görünüyor. 15 Mayıs tarihi itibarıyla ETH’lerini çekmeye başlayan kullanıcıların çekim süreleri yoğunluğa bağlı olarak 1-4 gün içinde gerçekleşiyor.

İflas etmiş olan Celsius’dan 780 milyon dolarlık transfer

Geçtiğimiz sene Terra Luna’nın çöküşüne bağlı olarak iflas eden Celsius, Lido Finance’in stake edilmiş ETH’lerin kilidini açmasının ardından 428 bin stETH yani yaklaşık 780 milyon dolarlık bir transfer gerçekleştirdi. Görünen o ki Celsius, Lido v2’nin yeni çekim özelliği sayesinde alacaklılarının büyük bir kısmına ödeme yapabilecek durumda.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version