Muhabbit

Kripto Twitter Lösemiyi Yenen Çocuğa Destek Oldu!

Kripto para ekosistemindeki önde gelen kişiler ve takipçileri, Lösemi hastalığını yenen J.O isimli çocuğa 800,000 $’dan fazla bağış yaptı.

twitter

Kripto para ekosistemindeki önde gelen kişiler ve takipçileri, Lösemi hastalığını yenen J.O isimli çocuğa 800,000 $’dan fazla bağış yaptı.

Geçtiğimiz gün “Dude’s Posting Their” isimli Twitter hesabı, J.O isimli gencin Lösemi hastalığını yenmesinin ardından okula dönüşü sırasında çekilen videoyu paylaştı.

Video hızlı bir şekilde popülerleşerek 50,000’in üzerinde retweet ve beğeni aldı.

Aileye Ulaşıldı

Ice Bagz isimli Twitter kullanıcısı, aileye ulaşıp hastane masrafları ile ilgili sorun yaşayıp yaşamadığı konusunu konuştuğunu ve ailenin gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunu açıkladı. Aile ile konuşup kendilerine bir cüzdan oluşturma konusunda yardım ettiğinin altını çizen Ice Bagz, kendi hesabı üzerinden oluşturdukları Ethereum cüzdanını paylaştı.

https://twitter.com/Milkman2228/status/1393344949773643778?s=20

Crypto Cobain isimli popüler Twitter hesabı, takipçilerine hesaba destek vermeleri ve bağışta bulunmaları noktasında harekete geçti. 347,000’den fazla takipçisi bulunan hesap, oluşturulan cüzdan adresini toplulukla paylaştı.

Para Yağdı

Paylaşılan hesaba birçok DeFi token ile birlikte ETH ve stablecoin akışı yaşandı. Hesaba gönderilen token ve ETH miktarı ise yaklaşık olarak 800,000 $’a ulaştı.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ve Adam Cochran gibi birçok tanınmış ismin desteğini de alan hareket, toplulukta da büyük ilgi gördü.

Bağışın ardından J.O kendi Twitter hesabı üzerinden “Kripto Twitter” alemine teşekkür eden bir paylaşımda bulundu.

Kripto Twitter tarafından düzenlenen destek hareketi hakkında sizin görüşünüz nedir?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version