Muhabbit

Kryptoin SEC’e Yeni Bir Ethereum ETF’si Sundu!

Kryptoin yeni bir ETF teklifinde bulundu.

bitcoin ethereum etf sec muhabbit

bitcoin ethereum etf sec muhabbit

Yatırım danışmanlığı şirketi Kryptoin, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na yeni bir Ethereum ETF (Exchange-traded fund/borsa yatırım fonu) teklifinde bulundu.

Delaware merkezli yatırım danışmanlığı şirketi Kryptoin SEC’e yolladığı Ethereum ETF Trust’ın yatırım hedefinin “yatırımcıların gerçek Ethereum pazarını yansıtan bir fiyat ile Ethereum alıp satabilmesi” olduğunu belirtti.

Kryptoin, Ethereum ETF Trust’ın
Ethereum’u doğrudan satın almayacağını veya satmayacağını, ancak Trustee’nin belirli masrafları ödemek için Ethereum satabileceğini” ifade etti. Bununla birlikte hisselerini sattığında veyahut kullandığında, bunu 100 bin hisselik bloklar halinde “ayni” işlemlerde yapacak.

SEC’e ETF Yağmuru!

SEC şu anda hâlihazırda, Kryptoin’in bir Bitcoin ETF başvurusunu incelemekte. Ertelemelerle geçen incelemenin ne zaman biteceği bilinmiyor. Bununla birlikte şirket ilk olarak 2019 yılı Ekim ayında bir Bitcoin ETF teklifi sunmuştu.

2020 yılı Şubat ayında SEC, Wilshire Phoenix’in Bitcoin ETF teklifini reddetmişti. Daha önce de Bitwise Asset Management’ın Bitcoin ETF teklifini reddetmişti. SEC’in reddettiği Bitcoin ETF’lerinin sayısı gittikçe artmaya devam ediyor.

Yaklaşık 3 ay önce Mayıs ayında iki yeni Bitcoin ETF teklifini incelemeye aldığını açıklamıştı. Biri SkyBridge Capital olmaktaydı. Bir ay kadar önce de SkyBridge Capital tarafından yapılan Bitcoin ETF başvurusu için inceleme süresini uzattığını duyurmuştu. SEC tarafından hâlâ bu teklif için bir sonuç verilmedi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version