Muhabbit

Kurumsal Yatırımcılar 72 Milyar Dolarlık Kripto Para Tutuyor!

Yönetim altındaki kripto varlıklar tam tamına 72,3 milyar dolar değerinde.

Bloomberg

bloomberg muhabbit

CoinShares’in bugün (18 Ekim 2021) yayımlanan son raporuna göre, kurumsal yatırımcıların elinde tam tamına 72,3 milyar dolarlık kripto para bulunuyor.

CoinShares’in yayımladığı rapora göre, 17 Ekim 2021 Pazar günü itibarıyla sona eren yılın 41. haftasında kurumsal yatırımcıların sahip olduğu toplam kripto varlık miktarı 72,3 milyar dolara ulaşarak rekor kırdı.

Kurumsal yatırımcıların elindeki kripto varlıklar, kaynak: CoinShares

Geçtiğimiz Mart ayında kurumsal yatırımcıların elindeki toplam kripto varlık 57 milyar dolar civarındayken Mayıs ayında 71,6 milyar dolara ulaşmıştı. Son raporla birlikte yeni bir rekorun kırıldığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz hafta, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından ilk kez bir Bitcoin ETF’si onay almıştı. Onayın ardından borsalarda büyük bir hareketlilik yaşanmıştı. Dijital varlık yatırım ürünleri bir hafta içerisinde 80 milyon dolarlık bir giriş yaşamıştı. Kurumsal yatırımcıların ilgisini çeken Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) ürünleri sırasıyla 3,6 milyon dolar ve 2,7 milyon dolarlık bir giriş yaşadı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version