Muhabbit

Kuzey Amerika’da Bulunan Otomatlardan Kripto Paralar İle Bir Şeyler Satın Almak Mümkün!

Kullanıcılar, Bitcoin, Ethereum ve Shiba’yı kullanarak Kuzey Amerika’daki birçok otomottan bir şeyler satın alabilir.

Otomat kripto para genel

Otomat kripto para genel

Kuzeybatı Pasifik merkezli bir şirket olan PayRange, 500.000’den fazla otomata sahip olan bir şirket olarak öne çıkıyor.

Otomatlara ödeme yapılmasını sağlayan bir mobil ödeme çözümü olan PayRange, kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı. Şirket, kripto para birimlerinin yanı sıra Starbucks, Walmart, Home Depot, Lowes ve Apple gibi yüzlerce mağaza hediye kartını kabul etme özelliğini de ekledi.

PayRange, Kuzey Amerika’da 350 farklı şehirde 500.000’den fazla otomata sahiptir. Bununla birlikte mobil ödeme yöntemleri sağlayan şirket, milyonlarca kullanıcıdan oluşan bir ağa sahiptir.

Kullanıcılar, kripto para birimiyle ödeme yapmak için PayRange uygulamasından Coinbase hesaplarına giriş yapabilir. Daha sonra Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu ve daha fazla kripto paralarla işlemleri gerçekleştirebilir.

Kasım 2021’de Coinbase, Shiba kripto para birimini listeledi. BitPay, 2021’in sonlarında Shiba’yı resmi olarak desteklemeye başladı.

SlingTV, American Cancer Society, Newegg, Menufy, Carolina Hurricanes ve Twitch, şu anda BitPay üzerinden SHIB kabul eden büyük şirketler arasında yer alıyor.

Avrupa Birliği Düzenleyicileri, Kripto Paraların Ödeme Yöntemi Olarak Kullanılmasını Uygun Bulmuyor!

Üç Avrupa Finansal Düzenleyici Kurulu (ESA), 17 Mart 2022 tarihinde kripto paraların riskleri hakkında ortak bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuru kripto paralar hakkında şu uyarıyı yaptı:

Kripto paraların, bir yatırım veya ödeme aracı olarak kullanılması uygun değildir.

Avrupa Bankacılık Kurulu (EBA), Avrupa Sigorta ve Mesleki Emeklilik Kurulu (EIOPA) ve Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Kurulu (ESMA), tüketicileri ve yatırımcıları kripto paraların oldukça riskli ve spekülatif bir varlık sınıfı olduğu konusunda uyarıyor.

Bununla birlikte yapılan uyarıda, tüketicilerin bilinçli kararlar vermelerini ve doğru düşünmelerini sağlamak için atabilecekleri önemli adımlar da kısaca özetleniyor.

Düzenleyiciler, böyle bi uyarı yapma ihtiyacı duymasının sebebini şu şekilde açıkladı:

Kripto paralarla alakalı artan ilgi, tüketici faaliyetleri ve bu varlıklarla ilgili ürünlerin, sosyal medya üzerinde uygunsuz bir şekilde tanıtılması birçok bilinçsiz yatırımcıyı etkiliyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberi için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version