Muhabbit

Kyber Network Katalyst Güncellemesi İçin Tarih Verdi!

Kyber Network şirketin geleceği ile ilgili bazı bilgiler verdi.

Şirket tarafından açıklanan bilgilere göre, Katalyst güncellemesi ile birlikte kurum içi token modelinde değişiklikler yapılacak. Bu değişikliklerin en büyük sebeplerinden biri ise daha fazla yatırımcıya sahip olabilmek.

Kyber Network, 20 Haziran tarihinde yaptığı bir açıklama ile, protokolün önemli bir güncellemesi olarak görülen Katalyst güncellemesinin 7 Temmuz 2020’de yayınlanacağını duyurdu. Protokolün genişlemesi ve gelişmesiyle beraber ayrıca güncellemede bulunan KNC modelinde yapılacak değişiklikler ise dikkat çekiyor.

Yapılan duyuruya göre Katalyst güncellemesi, likidite paylarında yaşanan gerilimi azaltmayı, yüksek performans gösteren rezervler için indirimler getirmeyi ve merkezsiz uygulamaların Kyber ağına entegre olmasını amaçlıyor.

Yönetişimde Hak Sahibi Olmak

Güncellemede yer alan en önemli özellikler arasında, KNC token sahiplerinin yönetişime katılmasına izin veren bir platform olan KyberDAO’nun lansmanı olarak belirtiliyor.

KNC sahipleri, çeşitli protokoller ve değişikliklerin yanı sıra, “protokol işlevselliğini ve operasyonları iyileştirmeyi” amaçlayan öneriler vermek için KNC’yi kullanabilecek.

Kyber Network CEO’su Loi Luu konu hakkında şunları söyledi;

Kataylst güncellemesi, tüm alıcılar ve satıcılar için tek bir “on-chain liquidity” noktası sağlama çabalarımızı daha iyi bir konuma getirecek. Bununla beraber DeFi alanını başarısının uzun vadeli olacağını düşünürsek, ve Kyber ekosisteminin büyümesi ile KNC yatırımcılarının çok ciddi anlamda değer kazanacaklarını düşünüyorum.

Luu ayrıca, “Katalyst güncellemesi ve KyberDAO, üç kilit Kyber grubuna destek sunacak. Bunlardan ilki Kyber’e likidite sağlayan rezervler, diğeri ise Kyber protokolüne katılanları bağlayan DApp’ler ve ağın kalbinde bulunan KNC sahipleri.” dedi.

Kyber Network’ün Gelecek Planları

Luu gelecek planları arasında, bu güncelleme ile birlikte gelen faydalar hakkında eğitim vermeye odaklanacağını söyledi.

Lou ayrıca, “KNC sahiplerinin, KNC staking işlemleri için mevcut seçeneklerin sayısını arttırmayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte, DApp tarayıcılarında bulunacak olan, Kyber.org’a kolay erişime izin veren kripto cüzdanlarının yanı sıra KNC sahipleri adına oy vermeye ve ödül kazanmalarına yardımcı olacak staking havuzunun oluşturulmasını da içeriyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Kyber Network ile ChainLink bir ortaklık kurmuştu. Ortaklığın asıl sebebi ise, Kyber Network’un güvenilir bir şekilde kullanıcılarına fiyat beslemesi sağlamak istemesi.

Son Yazılar

Exit mobile version