Muhabbit

Kyber Network Yüksek Verimlilik İçin Yeni Bir Protokol Başlattı!

Merkezsiz borsa Kyber Network (KNC), yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

kyber

Merkezsiz borsa Kyber Network (KNC), yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada ekip DMM (Dynamic Market Making Protocol) Protokolünü aktive ettiklerini açıkladı. Halihazırda beta sürümünde çalışan KyberNetwork 3.0’ın yakın zamanda tam sürüm ile işlemlere başlaması bekleniyor.

Merkezsiz borsaların birçoğu tarafından kullanılan( Uniswap, Sushiswap) AMM Protokolü’üne (Automated Market Making) göre daha verimli olduğu belirtilen protokolün, işlem ücretlerini düşürdüğü ve optimize ettiğinin altı ekip tarafından çiziliyor.

Diğer yandan likidite sağlayıcıların kazanımlanın da DMM ile arttığını söyleyen Kyber Network ekibi, dinamik işlem ücretleri ve programlanabilir fiyatlama eğrisi sayesinde verimliliğin ciddi derecede arttığını açıkladı.

Bu sistem ile birlikte makasın 100 kat daha iyi olduğunu da açıklayan ekip bu sayede paritelerin verimliliğin gözle görülür şekilde arttığını belirtti.

The Block verilerine göre Ethereum üzerindeki on büyük DeFi uygulamasından biri olan Kyber Network’ün KNC isimli bir tokeni de bulunuyor. KNC an itibarıyla 3.32 $ seviyelerinden alıcı bulmakta.

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version