Muhabbit

KyberSwap Band Protocol Verilerini Kullanacak!

Band Protocol verileri sayesinde mevcut veri akışını daha stabil hala getireceklerini belirten KyberSwap ekibi, üçüncü veri kaynağı ile birlikte daha doğru fiyat değişiklikleri ortaya koyabileceklerini belirtti.

kyberswap

KyberSwap, yaptığı duyuru ile birlikte Band Protocol verilerini kullanacağını açıkladı. Band Protocol verileri sayesinde mevcut veri akışını daha stabil hala getireceklerini belirten KyberSwap ekibi, üçüncü veri kaynağı ile birlikte daha doğru fiyat değişiklikleri ortaya koyabileceklerini belirtti.

Bildiğiniz üzere Band Protocol (BAND) bir oracle çözümü olarak öne çıkmakta. Halihazırda oracle alanında Chainlink ile büyük bir rekabet içerisinde olan Band Protocol, gerçek dünya ve farklı blockchain verilerini KyberSwap ile paylaşarak çok daha verimli bir DeFi çözümü sunulmasını amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir: DeFi Haberleri

Daha önce Kyber Network ile bir işbirliğine giden Band Protocol, BAND tokeni KyberSwap üzerinde listelenmesini sağlamıştı. O günden bugüne devam eden işbirliği daha üst noktaya taşınmış durumda.

3 Farklı Veri Kaynağı

KyberSwap’in hali hazırda iki farklı fiyat beslemesi bulunuyor. Kyber Network’ün fiyat beslemeleri ile birlikte Chainlink verilerinden de faydalanan KyberSwap, Band Protocol verilerini de sisteme dahil ederek 3 farklı kaynaktan verileri toplayacak. Bu sayede hataların önüne geçilmesi ve en doğru fiyat beslemesinin ortaya konulması amaçlanmakta.

KyberSwap

KyberSwap’ten Sunny Jain’in yeni işbirliği ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

Band Protocol, bizim için hayati önemde olan fiyat verilerini sağlıyor. Verilerin doğru ve stabil olması traderlar için olmazsa olmazlar arasında bulunuyor. Bu noktada Band Protocol ile çalışacağımız için oldukça heyecanlıyız. Çoklu oracle çözümleri ile KyberSwap kullanıcılarına en doğru fiyatı sunmakta kararlıyız.

Sunny jaın

Band Protocol-KyberSwap ortaklığını nasıl yorumlarsınız?

DeFi MarketCap

İlk 100 Kripto Para Birimi

Son Yazılar

Exit mobile version