Muhabbit

La Liga Tüm Oyuncuları İçin NFT Sunan İlk Lig Oldu!

La Liga’dan bir ilk!

La Liga muhabbit

La Liga muhabbit

İspanya’nın spor ligi La Liga, Avrupa ligleri arasında tüm oyuncuları için NFT olanağı sunan ilk lig oldu.

NFT rüzgârı La Liga’da esiyor. Avrupa’nın en iyi ve en büyük spor kulüplerine ev sahipliği yapan İspanya ligi La Liga, NFT koleksiyonculuğu platformu ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Fransız dijital futbol koleksiyonculuğu (NFT) platformu Sorare ile yapılan ortaklıkla birlikte taraftarlar, Barcelona, ​​Real Madrid ve Atletico Madrid dahil olmak üzere İspanya’nın en büyük 20 spor kulübünden oyuncuları temsil eden NFT’lerle fantezi turnuvalarda oyun oynayabilecek ve NFT’lerini alıp satabilecek.

Sorare’nin Gözü Yükseklerde!

Bugün (9 Eylül 2021) yapılan açıklamaya göre yapılan iş birliği Sorare’nin en büyük iş birliklerinden biri oldu. Ayrıca Avrupa’nın en iyi futbol liglerinden biriyle yapılan ilk anlaşma da olmakta. Sorare’nin 2022 yılının sonuna kadar dünyanın en iyi 20 ligiyle benzer anlaşmalar yapmayı planladığı açıklandı.

Sorare’nin platformunda Bayern Münih, Juventus ve Liverpool da dahil olmak üzere dünyanın birçok seçkin “bireysel” takımlarının NFT’leri hâlihazırda mevcut.

Platformun oyunu, kullanıcıların, oyuncuların gerçek hayattaki performanslarına dayalı ödüller kazanmak için çeşitli fantezi futbol turnuvalarına katıldıkları, NFT’ler tarafından temsil edilen beş oyuncudan oluşan bir takım oluşturmalarına olanak tanımakta.

Sorare’nin 2021 yılı Haziran ayında 532 milyon dolarlık bir fon aldığı bildiriliyor. Bu da platformun 3,8 milyar doların üzerinde değere sahip olacağı anlamına gelmekte.

NFT Nedir?

NFT’ler kısaca, değiştirilemeyen token anlamına gelmektedir. Sanat eserleri veyahut koleksiyon parçaları gibi nadir varlıkların mülkiyetini temsil eden kripto varlıklar olarak tanımlanabilmektedirler.

Daha fazla bilgi için:

https://muhabbit.com/nftnon-fungible-token-token-nedir/

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version