Muhabbit

Ledger Yeni Donanım Cüzdanını Piyasaya Sürdü!

Ledger yeni donanım cüzdanını piyasaya sürdü. Yeni donanım cüzdanının özellikleri nedir? Ne kadar olacak?

ledger muhabbit

ledger muhabbit

Ledger yeni donanım cüzdanı Ledger Nano S Plus’ın önceki donanım cüzdanlarıyla arasındaki farkları açıkladı. Yeni donanım cüzdanı Ledger Nano S Plus, genel olarak önceki cüzdanlara nazaran daha büyük ekran yapısı ile dikkat çekiyor.

NFT’lerinizi Cebinizde Saklama Şansı!

Ledger, yeni çıkan donanım cüzdanında kripto para saklamanın yanı sıra NFT saklama şansının da olduğunu duyurdu. Özellikle DeFi ve Web3 alanına adım atmak için oldukça işlevsel bir cihaz olduğunu belirten Ledger, sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Bu sorunsuz kullanıcı deneyimi amacı doğrultusunda da NFT işlemlerini tamamen şeffaf bir şekilde yapma şansı sunuyor. Yeni donanım cüzdanı ile Ledger Live’da NFT gönderme ve imzalama işlemleri tamamen şeffaf bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

1,5 MB’lık depolama alanı ile 100’e kadar uygulamayı kaldıran Nano S Plus, 5 bin 500’den fazla dijital varlığı saklama şansı veriyor. Bununla birlikte LNS Plus daha büyük ekranıyla işlem yaparken daha rahat bir kullanım sunmayı amaçlıyor.

Ledger donanım cüzdanları karşılaştırılması

Ledger, diğer donanım cüzdanlarındaki güvenlik güvencesini yeni donanım cüzdanı LNS Plus ile de veriyor. LNS Plus ile, diğer donanım cüzdanlarındaki gibi çevrim dışı bir şekilde kripto paralar ve NFT’ler güvenli bir şekilde saklanabiliyor.

Ledger yeni donanım cihazını kullanıcı dostu olarak tanıtırken geliştiriciler için de kullanışlı olduğunu yani geliştirici dostu olduğunu ifade ediyor. Nano S’e benzer bir şekilde LNS Plus da geliştiricilerin uygulamalarını doğrudan cihaz üzerinde test etmelerine imkân veriyor.

Ledger Nano S Plus ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve en yeni Ledger ürününü almak için, Ledger’ın internet mağazasına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version