Muhabbit

Liquid Bitcoin LBTC BTCTÜRK’e Geliyor

Liquid Bitcoin BTCTÜRK’te işlemlere başlıyor.

blockstream liquid bitcoin

Az önce yapılan duyuruya göre Liquid Network’ün Liquid Bitcoin’i (LBTC) BTCTÜRK’te işlemlere başlayacak. Bildiğiniz üzere Blockstream Bitcoin ağının en önemli geliştiricisi konumunda.

Bir yan zincir olarak çalışan LBTC, Bitcoin ağının eksikliklerini ortadan kaldırdığını iddia etmekte. Bir Blockstream ürünü olan LBTC daha hızlı ve daha ucuz transfer ücreti le öne çıkmakta.

Gizli Transfer Özelliği Sunuyor

LBTC sayesinde gizlilik üst seviyeye çıkmakta. Transferlerde transfer edilem Bitcoin miktarını gizleyebilen LBTC ağı gizliliği önemseyen kullanıcılara üst düzey gizlilik sunmakta.

LBTC Değeri Bitcoin’den Farklı Mı

LBTC değeri Bitcoin değerine eşlenik durumda. Sadece transferler faklı bir ağ üzerinden gerçekleşmekte. Bunun bir diğer örneği ise Ethereum ağında Bitcoin olarak çalışan Wrapped Bitcoin (WBTC).

LBTC hali hazırda Bitfinex, Coincheck, BTCTrader gibi borsalarda da işlem görmekte.

LBTC’ler destekleyen borsalara yada diğer platformlara transfer edilebilecek. Aynı zamanda Blockstream’in IOS ve Android cihazlar için kullanılabilir durumda olan Green Wallet uygulaması sayesinde Bitcoin ve LBTC’lerinizi bu cüzdanda da saklayabileceksiniz.

 

Son Yazılar

Exit mobile version