Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 03.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Litecoin yani LTC’yi inceleyeceğim. Litecoin fiyat grafiğini destek, direnç ve yükselen trend çizgisi ile birlikte değerlendireceğiz. Sizleri çok fazla bekletmeden LTC fiyat analizine geçelim.

LTC Fiyat 3 Ekim 2022

Yükselen trend çizgisi fiyat açısından oldukça önemlidir. Fiyat, yükselen trend çizgisi üstünde kaldığı sürece yükseliş eğilimindedir. LTC, şu an 53,81 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LTC Grafik 3 Ekim 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 03.10.2022. 4 saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binace borsasının LTC/USDT paritesine ait olan grafik, 4 saatlik zaman dilimindedir. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde destek, direnç ve yükselen trend çizgisi bulunmaktadır. Fiyatın, yükselen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

LTC Analiz 3 Ekim 2022

Destek ve direnç bölgelerini her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyoruz. Şu an 54 dolar direnç bölgesinin hemen altında işlem gören LTC, güçlü direnç bölgesini test etmekte. Yükselen trend çizgisinin üzerinde hareketini sürdürdüğü sürüce direnç bölgeleri yakından takip edilebilir.

Fiyatın yükselen trend çizgisine 4 teması bulunmakta. Son temas ile birlikte %4,5 oranında değer kazanan Litecoin, direnç bölgesini aşması durumunda yükselişini devam ettirecektir. Bu nedenle direnç bölgesinin üzerine alarm kurarak yakın takibe alabiliriz.

LTC Yorum 3 Ekim 2022

Yükselen trend çizgisi, yükselen dip seviyeleri sayesinde oluşmaktadır. Fiyat açısından oldukça olumlu karşılanan yükselen trend çizgisi, kırılmadığı sürece yükseliş yönlü fiyat beklentimiz olacaktır.

Litecoin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version