Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 07.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Litecoin Fiyat Analizi-1

Litecoin Fiyat Analizi-1

Bugünkü fiyat analizi yazımda Litecoin yani LTC’yi inceleyeceğiz. Markette yaşanan düşüşün LTC fiyat grafiğine nasıl yansıdığını inceleyeceğiz. Ayrıca Litecoin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri ele alacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden LTC fiyat analizimize geçelim.

LTC Fiyat 7 Ocak 2022

Litecoin 145 dolar destek seviyesinin altına inmesiyle birlikte 125 dolar seviyelerine kadar geriledi. Şu anki fiyatına baktığımız zaman 133.8 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LTC Grafik 7 Ocak 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 07.01.2022. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının LTC/USDT paritesi kullanılarak hazırlanan grafiğimiz, TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizin alt kısmına baktığımız zaman RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Ayrıca grafik üzerinde bulunan yeşil çizgi ise düşen trend çizgimizi belirtmektedir. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir.

LTC Analiz 7 Ocak 2022

LTC grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini aynı şekilde takip ediyor olacağım. Destek ve direnç bölgelerimize baktığımız zaman oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Şu an bulunduğumuz seviyede 120 dolar destek seviyemizin üzerinde işlem görmekteyiz. Markette yaşanan düşüşün ardından 120 dolar destek seviyemizden tepki alındı ve şu ana kadar %7.5 oranında yükseliş gerçekleşti. Önümüzdeki ilk direnç bölgesi 145 dolar seviyesinde bulunmakta. Direnç bölgesinin yanında düşen trend çizgimiz de yakından takip edilmeli. Düşen trend çizgimize baktığımız zaman 4 temas bulunmakta. Umarım düşen trend çizgisi direnç bölgesinin altında kırılmaz ve bizlere işlem fırsatı sunar.

LTC Yorum 7 Ocak 2022

Litecoin grafiğimiz için teknik incelememi analiz kısmında belirttim. Her zaman belirttiğim gibi düşen trend çizgisinin altında dikkatli olunmalıdır. Bu seviyede düşen trend çizgisine ve destek seviyelerine alarm kurularak takip edilebilir.

Litecoin için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version