Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 09.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Litecoin Fiyat Analizi-1

Litecoin Fiyat Analizi-1

Herkese iyi akşamlar. Bugünkü fiyat analizi yazımda Litecoin yani LTC’yi inceleyeceğiz. Uzun zamandır LTC fiyat analizi yapmadığımı fark ettim. Bu nedenle grafiğimizi teknik açıdan detaylı şekilde inceleyeceğiz. Sizleri fazla bekletmeden marketin majör coinlerinden olan LTC grafiğimizi fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında inceleyelim.

LTC Fiyat 9 Ekim 2021

Ekim ayına girmemiz ile birlikte 160 dolar direnç bölgesinin üstüne çıkan LTC 190 dolar seviyesine kadar yükseldi. Şu an 181 dolar seviyesinde işlem görmekte.

LTC Grafik 9 Ekim 2021

Litecoin LTC fiyat grafiği 09.10.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 4 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Binance borsasının LTC/USDT verileri kullanılarak, Tradingview aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğik üzerinde bulunan beyaz ok işaretleri 190 dolar direnç bölgesinden alınan tepkileri göstermektedir.

LTC Analiz 9 Ekim 2021

Destek ve direnç bölgelerimiz mor bölgeler ile belirtilmiştir. Grafiğimize baktığımız zaman destek ve direnç bölgelerimizin oldukça verimli çalıştığını görüyoruz. Bu seviyeleri kendi grafiğinizin üzerine çizerek aynı şekilde takip edebilirsiniz. 190 dolar direnç bölgemizin kilit bölge olduğunu belirtmek istiyorum. Bu bölgeden alınan tepkiler oldukça fazla, bu bölgenin kırılması durumunda fiyatın üzerindeki baskının azalacağını düşünüyorum.

LTC Yorum 9 Ekim 2021

Analiz kısmında 190 dolar direnç bölgesinin öneminden bahsettim. Diğer yandan destek bölgesi olan 165 dolar seviyesi de yakından takip edilmeli. Geçmiş fiyat hareketlerine baktığımız zaman oldukça verimli şekilde çalıştığını görüyoruz. Elimizdeki bu verilere bakacak olursak, direnç bölgemizin kırılımıyla pozisyon aramak veya destek bölgemize gelmesini beklemek şeklinde strateji oluşturabiliriz. Umarım LTC güçlü direnç bölgesinin üzerinde çıkabilir ve yatırımcılarını mutlu eder.

LTC grafiğimiz için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version