Muhabbit

Litecoin Fiyat Analizi 11.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Bugün sizler için Litecoin Fiyat Analizi yazısı hazırladım. Son Litecoin analizimin üzerinden biraz zaman geçti, haliyle grafiklerde yeni formasyon oluştu veya belirginleşti. Bu yazıda büyük zaman diliminde Litecoin grafiğinin son halini yorumlayacağım.

Litecoin LTC fiyat grafiği 11.12.2020. 4 saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafikte gördüğünüz yeşil alanlar destek/direnç bölgeleri. Son grafiklerde kullandığım bölgelerde ufak revizyonlarda bulundum ama genel olarak aynı bölgeleri kullanmaya devam edeceğim. Şu an bu bölgelerin güzelce çalıştığını ve çalışacağını düşünüyorum.

Son birkaç gündür yaşadığımız düşüşler fiyattaki ikili tepe oluşumunu daha da belirginleştirdi. Bilmeyenler için malesef ki bu bir düşüş (bearish) formasyonudur. Formasyonu biraz daha net seçebilmeniz için kısaca özetlersem. 92 dolar bölgesinde iki adet tepe bölgemiz bulunmakta. Bu iki tepenin arasındaki düzeltmenin dip noktası yani 65 dolar bandındaki bölge ise formasyonun neckline bölgesi.

Şu an ikili tepe formasyonu bir ihtimalden ibaret olduğunu da belirteyim. Eğer ki fiyat 65 dolar bandındaki desteğini kırarsa formasyon aktif olmuş olacak ve formasyon kurallarına göre de daha fazla düşüş yaşayacağız.

Formasyon çalışırsa nereye kadar düşebiliriz? sorusuna gelecek olursam. Analizime göre formasyonun ilk hedefi 52 dolar bölgesi olacaktır. Burası aynı zamanda güzel bir destek bölgesi. Şu an için eğer düşüş gerçekleşirse burada sonlanır diyemiyorum. Ama fiyat bu bölgeye gelirse dönüş emareleri aramaya başlarım

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version