Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 12.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Litecoin Fiyat Analizi-1

Litecoin Fiyat Analizi-1

Bugünkü fiyat analizi yazımda Litecoin yani LTC’yi inceleyeceğiz. Sıklıkla incelediğimiz Litecoin grafiğinde oluşan yapı dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. Yeni işlem fırsatı arayanlar için takip edilebilir ve güzel bir setup kurabiliriz. Sizleri çok fazla bekletmeden Litecoin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri inceleyeceğimiz fiyat analizimize geçelim.

LTC Fiyat 12 Aralık 2021

Yaklaşık 10 gündür aynı seviyede hareketlerini sürdüren LTC şu an 156.5 dolar seviyesinde işlem görmekte. Geçtiğimiz yılın 12 Aralık fiyat verilerine baktığımız zaman 77 dolar olduğunu görmekteyiz. Şu anki verilerle karşılaştırdığımız zaman geçen 1 senede %100 oranında yükseliş gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.

LTC Grafik 12 Aralık 2021

Litecoin LTC fiyat grafiği 12.12.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafiğimizde kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı LTC/USDT paritesine aittir. Grafiğimize baktığımız zaman bir adet yeşil düşen trend çizgisi görmekteyiz. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler ise beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

LTC Analiz 12 Aralık 2021

LTC grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Destek ve direnç bölgelerinin oldukça iyi çalıştığını görmekteyiz. Son 10 günlük fiyat hareketlerine baktığımız zaman, fiyatın 145 dolar ile 165 dolar arasında hareket ettiğini görmekteyiz. Bu destek ve direnç bölgelerini yakından takip ediyor olacağım. Fiyat hareketini tahmin edebilmek için destek veya direnç bölgesinde oluşacak kırılımı beklemek şu an için en mantıklı strateji olarak görünmekte. Oluşacak en iyi senaryoyu anlatmam gerekirse 14 aralık tarihinde bulunan direnç ile düşen trend çizgisinin kırılımı olacaktır. Belirttiğim kesişim gerçekleşirse Risk/Ödül oranı yüksek bir setup kurabiliriz. Umarım beklediğimiz yukarı yönlü kırılım gerçekleşir ve bizlere kâr fırsatı sunar.

LTC Yorum 12 Aralık 2021

LTC için beklediğim fiyat hareketlerini yukarıda belirttim. Düşen trend çizgisi altında bulunduğu sürece temkinli yaklaşacağımı belirtmek isterim. Düşen trend çizgisinin kırılması durumunda yukarı yönlü fiyat beklentim oluşacaktır.

Litecoin için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version