Muhabbit

Litecoin Fiyat Analizi 17.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Bugün sizler için Litecoin fiyat analizi yazısı hazırlamaya karar verdim. Bunun ana sebeplerinden biri twitter hesabıma DM’den Litecoin için onlarca soru geldi.

Litecoin LTC fiyat grafiği 17.12.2020. 4 saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

Bugün diğer fiyat analizi yazılarımdan farklı bir şekilde yorumlamak durumunda kalacağım. Diğer fiyat analizi yazılarımda genelde destek ve dirençlerini verip daha sonra grafikteki formasyonu veya formasyonları yorumluyordum. Ancak bugün durum biraz farklı. Bugün grafikte yorumlayacağım bir formasyon bulunmuyor (hedeflerine varmış yapıları saymıyorum). Bugün bir destek direnç çalışması yapacağım.

Bu grafikte (şu an incelediğimiz alanda) 3 tane önemli destek/direnç bölgesi görmekteyiz. Bunlar grafiğin en üstündeki 108 dolar bölgesi, ikincisi 94 dolar bölgesi, diğeri ise 64-67 dolar bölgesi. Bunlar bu zaman dilimi için göz ardı edemeyeceğimiz bölgeler.

Şu an bu önemli bölgelerden birinde bulunmaktayız. Benim şu an aklımdaki düşünce şu; dirençte olduğumuz için buradan long işlem açmam diğer yandan güçlü piyasayı göz önünde bulundurarak short işlem de açmam. Ancak buradan ret yiyip alttaki desteğine gelirse bunu değerlendireceğim.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version