Muhabbit

Litecoin Fiyat Analizi 5.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz (5.12.2020). Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin Fiyat Analizi ilk versiyon

Bugün sizler için Litecoin fiyat analizi hazırlamaya karar verdim. Litecoin de kripto piyasasının en eski ve köklü coinlerinden biri. Kriptoya adım atmış herkesin en az bir kere Litecoin alıp-sattığını tahmin ediyorum.

Litecoin LTC fiyat grafiği 5.12.2020. 30 dakikalık grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

Litecoin için orta vadedeki görünümü ve destek/direnç seviyelerini önceden sıkça paylaştığım için yeniden değinmeyeceğim. Bugün daha kısa vadede inceleyeceğiz.

92 dolar bandındaki dirençten tekrar ret yedikten sonra fiyat bir alt bant olan 78 dolar bölgesindeki desteğe kadar geldi. Şu an buradan tepki almış durumda. Burada bir yapı oluştuğunu görmekteyiz. Dikkat ettiyseniz kırmızı ile bir trend çizgisi çektiğimi görmüşsünüzdür. Burada bir ters omuz baş omuz (TOBO) formasyonu var gibi görünmekte. Ancak fibonacci ölçülerine baktığımda değerler sınıra gelse de tam olarak TOBO formasyonuna uygun değil. Ancak değerler uygun olmadığından burayı es geçecek değiliz. Burayı bir düşüş trendi olarak alıp bu şekilde de trade edebiliriz.

Şu an benim aklımdaki strateji şu, kırmızı trend kırılmasıyla grafikte belirttiğim hedefleri beklemek. Stop noktası olarak trend kırılımından önceki dip noktası alınabilir.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version