Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 20.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimde bugün Litecoin’i inceleyeceğim. Litecoin uzun zamandır takibimizde olan bir altcoin. Ancak uzun zamandır ondan beklediğimiz performansı bir türlü gösteremedi. Şimdi grafiğindeki son duruma bakalım.

ETH Fiyat 18 Haziran 2021

Litecoin fiyatı Mayıs ayındaki büyük düşüşle 120 dolar seviyesine kadar inmişti. Sonrasında toparlanma çabaları olsa da pek bir işe yaramadı. 200 dolar bölgesinin üstüne çıksa da pek kalıcı olamadı ve tekrar düştü. Şu an ise 150 dolar seviyesinden işlem görmekte.

ETH Grafik 18 Haziran 2021

Litecoin LTC fiyat grafiği 20.06.2021. 4 Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 Saatlik Litecoin grafiği, veriler Binance borsasından alınmıştır ve logaritmik grafiktir.

ETH Analiz 18 Haziran 2021

Litecoin bir türlü kendisinden beklenen tepkiyi veremedi. Bazı coinler en azından bir tepki verip sonrasında yine aynı seviyelerine geldiler. Ancak Litecoin’de bunu hiç göremedik. Hep beklenenin altında kaldı.

Takip ettiğimiz mor trendi kırdıktan sonra direnç bölgesine takıldı ve tekrar trend bölgesinin altına indi. Bu da aslında satıcıların o bölgede ne kadar baskın olduğunun göstergesi. Bu trendi tekrar takip edebilir miyiz sorusuna gelecek olursam, ileride tekrar düzgün bir şekilde bu trendi test etmeye başlarsa takip edebilirim. Aksi takdirde bu trend kesinlikle geçersiz olacaktır.

Bunların yanında henüz net bir dönüş formasyonu da oluşmuş değil. Umarım ileriki günlerde güzel bir yapı oluşur ve sizlerle paylaşma fırsatı bulurum.

ETH Yorum 18 Haziran 2021

Litecoin uzun zamandır güzel bir yükseliş gösterememesinden dolayı artık biraz daha geriden takip etmeyi düşünüyorum. En azından Litecoin için işler değişene kadar. Ancak şimdilik öyle bir durum görünmüyor. Şartlar değiştiğinde buradan son durumu sizlerle paylaşacağım.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version