Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 03.03.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Bugün inceleyeceğimiz coin Litecoin yani LTC. Son birkaç günde güzel bir yükseliş trendi buldu. Ama bu bahsettiğim yükseliş trendi küçük zaman diliminde olduğu için haliyle fiyat açısından aşırı hareketler görmedik. Şimdi bu trendi biraz inceleyelim ve son durumuna bakalım.

Litecoin LTC fiyat grafiği 03.03.2021. Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Yukarıda bahsettiğim yükseliş trendini grafiğin sağ tarafında görmekteyiz. Burada fiyat hareketlerinin dip ve tepe noktalarını kullanarak 2 adet trend çektim ve bir kanal yapısı oluştuğunu fark ettim. Bu kanalın üst bandı için işler iyi gidiyor, fiyat birkaç defa bu bandı test etmiş. Alt bandı ise sadece iki defa test olduğunu görmekteyiz. Bundan dolayı alt banda biraz daha mesafeli yaklaşıyorum. Kanal yapısı henüz kırılmış değil. Burada son olarak şunu da belirteyim, kanal hareketlerinde kırılım yönüne göre bir kanal boyu kadar (kanalın alt-üst bandı arasındaki mesafe) hedef belirlenir.

Grafiği 4 saatlikte incelediğimde yapıda bir pozitif uyumsuzluk olduğunu gördüm. Bildiğiniz üzere pozitif RSI uyumsuzlukları dip bölgelerinde aranır. 4 saatlik grafikte uyumsuzluk bulunan dip bölgelerini de yukarıdaki grafikte ok işaretleri koyarak gösterdim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version