Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 12.02.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Bugün major coinlerden biri olan Litecoin’i inceleyeceğiz. Aslında bugün başka bir coin’i incelemeyi düşünüyordum. Ama Litecoin grafiğine bakınca onu hazırlamaya karar verdim. Güzel bir üçgen yapısı var. Ben de yakından takip etmek için not alıyorum. Aşağıda yapıyı detaylı olarak inceleyeceğim.

Litecoin LTC fiyat grafiği 12.02.2021. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafiğe ilk baktığımda oldukça hoşuma gitti çünkü oldukça temiz bir grafik. Aşırı manipülatif hareketler pek yok ve genel hareketler bir düzen içerisinde. Belki siz de benimle aynı şeyleri düşündünüz. İşin teknik kısmına gelecek olursak, yeşil bölgeler destek ve direnç bölgelerimiz. Bunlar önceki fiyat analizi yazımda kullandığım bölgeler zaten. Ancak 180 dolar civarındaki bölgeyi fiyat oldukça rahat bir şekilde aşağıya ve yukarıya kırmaya başlamış. Bundan dolayı sonraki hareketlere göre orayı düzenleyeceğim.

Grafiğin sol tarafındaki düşen trendi bir önceki Litecoin fiyat analizi yazımda belirtmiştim ve kırılımdan sonra fiyatın nasıl yükseldiğini görmekteyiz.

Grafiğin şu anki kısmına gelecek olursak, grafiğin sağ tarafında bir üçgen yapısı görmekteyiz. Burayı flama veya bayrak formasyonu olarak bilerek adlandırmıyorum. Bunun sebebini önceki analiz yazılarımda çokça bahsettiğim için tekrar değinmeyeceğim.

Eğer bu üçgen yukarıya doğru kırılırsa yükseliş trendinin devam edeceğini düşünüyorum. Eğer aşağıya kırılırsa da 170 dolar bandına ineceğini tahmin ediyorum. Bildiğiniz üzere üçgenlerin iki tarafa da kırılabilmekte. Bundan dolayı her ihtimale karşı bir strateji oluşturmak gerek.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version