Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 18.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin Fiyat Analizi-1

Litecoin Fiyat Analizi-1

Bu akşamki yazımda Litecoin fiyat grafiğini inceleyeceğim. Maalesef ki piyasada bir çok güzel gelişme yaşanırken 2 gün önce nispeten küçük bir düşüş dalgası daha yaşandı ve bir çok yapı bozuldu. Litecoin grafiği diğer grafiklere göre daha iyi olduğundan bugün onu yazmak istedim. Lafı fazla uzatmayayım ve fiyat grafiğine geçelim.

LTC Fiyat 18 Aralık 2021

Son düşüş dalgasıyla birlikte Litecoin 142 dolar seviyesini tekrar test etmiş oldu. Şu an oradan tepki almış durumda ve 148,95 dolardan işlem görmekte.

LTC Grafik 18 Aralık 2021

Litecoin LTC fiyat grafiği 18.12.2021. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli Litecoin kontratına ait fiyat grafiği. Grafik 2 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

LTC Analiz 18 Aralık 2021

Grafikteki yeşil bölgeler Litecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Aralık başındaki düşüşten sonra fiyatın belirli bir bölgeye sıkışmış olduğunu görmekteyiz. Fiyat 140 dolar desteği ve 165 dolar direnci arasında gidip gelmekte. Şu an için iki tarafa da pek sinyal vermiyor. Daha doğrusu ne tarafa kıracak onu pek belli etmiyor. Fiyat tam bir arafta diyebiliriz şu an.

Yukarıdakilere ek olarak bir de düşen trend bulunmakta. Fiyat bu trendi 3 defa test etmiş. Buna bakarak nispeten güvenilir bir trend diyebiliriz. Buranın kırılması küçük bir yükseliş yaşatabilir. Ancak direkt olarak fiyatın dönmesine yeterli diyemiyorum. Bunun için 165 dolar bölgesindeki direnç kırılımını beklemek daha doğru olacaktır.

LTC Yorum 18 Aralık 2021

Yukarda fiyatın iki bölge arasına sıkıştığını belirtmiştim. bu tarz durumlarda iki tarafa da kırılma olasılığı birbirine çok yakındır. Haliyle alan içerisinde işleme girmek yerine kırılmasını beklemek daha risksiz olacaktır.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version