Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 21.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Herkese iyi akşamlar. Bu akşam gönül isterdi ki yeşillerin hakim olduğu bir grafiği sizinle paylaşayım. Ancak dün Bitcoin ilk olarak düşen trendini kırdı. Tam piyasa biraz düzelecek derken de ardı ardına kırmızı mumları gördük. Şimdi Litecoin grafiğinin son durumuna bakalım.

LTC Fiyat 21 Ocak 2022

Litecoin dün akşam saatlerinde 140 dolar seviyesinin üzerine çıkmıştı. Ancak yaşanan düşüşler ile birlikte 117 dolar seviyesine kadar geriledi. Yazıyı hazırladığım saatte ise 124 dolar seviyesinden işlem görüyor.

LTC Grafik 21 Ocak 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 21.01.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli Litecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik ayardadır ve TradingView’den temin edilmiştir.

LTC Analiz 21 Ocak 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Litecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Dün akşamki yükselişin 142 dolar direncinde son bulduğunu görmekteyiz. Bugün bizim için önemli olan nokta orası değil. Fiyatın şu an 122 dolar destek bölgesinde olduğunu görmekteyiz. Fiyat bu desteğin altına sarkmış. Ancak sonrasında toparlanarak bu hareket sadece bir mum fitili olarak kalmış durumda.

Küçük zaman dilimine indiğimizde (30 dakikalık grafik) destek üzerinde bir pozitif uyumsuzluk başladığını görmekteyiz. Bu olumlu fakat küçük bir haber. Küçük zaman diliminde oluşan bir uyumsuzluk büyük bir trendi döndüremeyebilir fakat en azından bir tepki için yeterli olabilir.

LTC Yorum 21 Ocak 2022

Yukarıda küçük zaman diliminde oluşan bir uyumsuzluktan bahsettim. Bu muhtemelen küçük bir tepkiye sebep olacaktır. Zaten fiyat bir destek üzerinde. Ancak orta uzun vadede henüz yükseliş trendi için bir yapı oluşmadı. Takip etmeye devam edeceğim.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version