Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 21.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin Fiyat Analizi ilk versiyon

Herkese selamlar ben CryptoTepe, fiyat analizi yazımda bugün marketin majör altcoinlerinden biri olan Litecoin yani LTC’yi  inceleyeceğim. LTC/USDT paritesinden çok LTC/BTC paritesine değineceğim. Bu yazımda BTC paritelerin önemini de vurgulayacağım. Şimdi fiyat analizimize geçelim.

Litecoin/Bitcoin fiyat grafiği 21.05.2021. Haftalık grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafikte mor belirttiğim alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmaktadır. Grafiğimizde düşen yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

Şu anki fiyat analizimize geçmeden önce 16.05.2021 tarihindeki LTC fiyat analizimde LTC/BTC paritesi için söylediklerimi hatırlatmak isterim. “Grafiğimizin sağ tarafında gördüğümüz yeşil düşen trend kırılımı sonrası LTC hedefimi şu an bulunduğumuz direnç bölgesi olarak belirlemiştim. Grafiği büyük zaman diliminde atmamın sebebi geçmişte bu bölgenin güçlü bir destek olarak çalışmış olmasını sizlere göstermek istemem, şu an ise güçlü bir direnç bölgesi olarak çalışıyor. LTC/USDT paritesini takip edenler için LTC/BTC paritesini de takip etmelerinin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.”

Litecoin Yorumu

Sadece USDT paritelerini takip etmenin yeterli olmadığını düşünüyorum. Yaşanan sert düşüşün ardından LTC/BTC paritesi destek seviyemize kadar geriledi. Tekrar bir yükseliş gerçekleşmesi durumunda direnç bölgemizin kırılması LTC için yeni yükselişlerin habercisi olacaktır. Destek bölgemizin kırılmasını istemesek de kırılım düşüşü daha da sert bir şekilde devam ettirebilir.

LTC/BTC paritesi için düşüncelerim bu şekildeydi, LTC/USDT paritesi teknik analizini okumak istiyorsanız buraya tıklayarak CryptoDraco tarafından hazırlanan genel market analizini okuyabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir

Son Yazılar

Exit mobile version