Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 23.03.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Litecoin fiyat analizi Draco

Bugün inceleyeceğimiz coin Litecoin yani LTC. Son Litecoin fiyat analizi yazımın üzerinden 10 gün geçmiş. Hem önceki yazıda neler olduğuna hem de son durumuna bakacağız bugün.

Litecoin LTC fiyat grafiği 23.03.2021. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafikteki yeşil bölgeler destek ve direnç bölgelerimiz. Bir önceki grafikte daha doğrusu bir önceki Litecoin Fiyat Analizi yazımda fiyat 212 dolardı ve henüz mor trendi kırmamıştı. O yazıdan sonra ise mor trend kırılmış ve şu anki fiyata göre yaklaşık %10 düşmüş durumda. Ayrıca bir de mavi bir trend görmektesiniz ancak o trend yeni bir yazı yayınlayamadan kırıldı ve bundan dolayı o trendi inceleyemeyeceğiz.

Destek ve direnç bölgeleri hâlâ düzgün bir şekilde çalışmaya devam etmekte. Bu bölgeleri önceki analiz yazılarımda da sıkça inceleyip değerlendirdiğim için bu konuya değinmeyeceğim bugün. Grafikte kırmızı bir düşen trend görmektesiniz. Fiyat bu trendi 4 defa test etmiş durumda bundan dolayı güvenilir bir trend olarak kabul etmekteyim. Yani bu trend kırıldığında hedefine gitmesinin olası olduğunu kastediyorum.

Ek olarak küçük zaman diliminde bir RSI uyumsuzluğu bulunmakta. Bu uyumsuzlukla birlikte fiyatın buradan bir tepki almasını umuyorum ancak bu tepki fiyatı tamamen yukarı yönlü döndürür mü bunu şimdiden kestirebilmek oldukça zor.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version