Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 26.10.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz (26.10.2020). Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

Litecoin Fiyat Analizi ilk versiyon

Bugünkü fiyat analizi yazımızda Litecoin’i inceleyeceğiz. Yaklaşık bir hafta önce de bir Litecoin fiyat analizi hazırlamıştım. O yazıma da buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazıyı hazırlarken açıkçası biraz zorlandım. Çünkü hazırlarken bile fiyat düşmeye devam ediyor. O yüzden elimi biraz çabuk tutmaya çalıştım.

Litecoin LTC fiyat grafiği 26.10.2020. 1 saatlik grafik, veriler FTX borsasına aittir.

Bir önceki Litecoin Fiyat Analizi yazımı okuduysanız o grafikteki direnç bölgelerinin burada destek olarak belirttiğimi fark etmişsinizdir. Önceki fiyat analizi yazılarımda destek/diremç dönüşümleri hakkında bilgi vermiştim. Bundan dolayı burada tekrarlamayacağım.

Burada dikkat çekmek istediğim en önemli nokta fiyattaki tepeler yükselirken yani sürekli yeni bir yüksek tepe yaparken RSI’da ise durum tam tersi. RSI’daki tepeler her zaman bir öncekinden daha düşük seviyede oluşuyor. Yani fiyat ile RSI arasında bir uyumsuzluk var. Ayrıca bilirsiniz ki tepelerde oluşan uyumsuzluklar negatiftir. Aslında şuan yaşadığımız düşüş de bunu kanıtlar nitelikte. Buna ek olarak Bitcoin’de de uyumsuzluk mevcuttu ve o da saatlikteki yükselen trendini kırdı. Bitcoin’de yaşanan düşüş de Litecoin’deki düşüşün tuzu biberi oldu.

Şu an benim takip ettiğim ilk destek bölgemiz 51-52$ bölgesi. Fiyat buraya gelirse zaman dilimini küçülterek dönüş teyidi arayacağım. Yani muhtemel dönüş beklediğim yer bu bölge.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version