Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 30.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Bu akşamki fiyat analizi yazımda Litecoin’i inceleyeceğim. Litecoin’i en son iki hafta önce incelemiştim. O sırada fiyat 105 dolar bölgesindeydi ve bir üçgen oluşturmuştu. Bu üçgen yukarı kırıldıktan sonra oldukça güzel bir yükseliş yakaladı ve 130 dolar bandının üzerine çıktı.

LTC Fiyat 30 Mart 2022

Litecoin bugün yaptığı yükselişle 134 dolar seviyesini geçti. Ancak sonrasında küçük bir düşüş yaşadı. Yazıyı hazırladığım sırada 132 dolar bölgesinden işlem görüyor.

LTC Grafik 30 Mart 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 30.03.2022. 4 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören Litecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

LTC Analiz 30 Mart 2022

Grafikteki yeşil bölgeler Litecoin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini oluşturmaktadır. Yazının başında dediğim gibi 100 dolar bölgesinde oluşsan simetrik üçgen yukarıya kırıldıktan sonra oldukça güzel bir trend oluşturdu. Bu trendi kırmızı ile gösterdim. Fiyat bu trendi birçok sayıda test etti. Bilirsiniz ki bu tarz trendlerde test sayısı oldukça önemlidir. Son olarak dün gece yarısı fiyat trendin altına sarksa da hemen toparlanmış ve bu hareket mum fitili olarak kalmış. Kısa vadeli işlemler için bu trendi takip edeceğim.

Fiyatın üzerindeki dirençlere baktığımda 142 dolar bölesi gözüme çarpıyor. Evet bu seviyeden önce de direnç bulunmakta ama pek güçlü olmadıkları için sadece 142 dolar bölgesindekini ekledim. Burası şubat ayında yaptığı tepe bölgesi aynı zamanda. Kısa/orta vadede bu direnci takip edeceğim.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version