Muhabbit

Litecoin LTC Fiyat Analizi 31.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Litecoin’i inceliyoruz. Litecoin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler

Mayıs ayının son akşamında Litecoin grafiğini incelemek istedim. Bu ay kripto para piyasası için hem hareketli hem de durgundu. Kripto para yatırımcıları olarak farklı duygular yaşadık. İlk olarak bu ayın başında Luna/UST olayı patlak verdi ve büyük kayıplar yaşandı. Ardından o-piyasada hacim oldukça azaldı ve yaklaşık 10 gün çok küçük hareketler yaşandı. Şimdi ise hafiften yeşil mumlar görmeye başladık. Şimdi Litecoin grafiğine bakalım yeşil mumların devamı gelecek mi.

LTC Fiyat 31 Mayıs 2022

Litecoin Mayıs ortalarında 52 dolar bölgesine kadar gerilemişti. Sonrasında 70 dolar seviyesinin üzerine çıksa da burada kalıcı olamadı. Yazıyı hazırladığım sırada 67.40 dolar bölgesinden işlem görüyor.

LTC Grafik 31 Mayıs 2022

Litecoin LTC fiyat grafiği 31.05.2022. 2 Saatlik grafik, veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören Litecoin süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 2 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

LTC Analiz 31 Mayıs 2022

Uzun bir aradan sonra bugün kripto para yatırımcılarının umutları tekrar yeşerdi. Bitcoin 32.000 doları geçti ve altcoinler hafiften de olsa yükselmeye başladı. Bunlardan biri de Litecoin oldu. Bu yükselişlerle Litecoin 64 dolar bölgesinde bulunan küçük zaman dilimindeki direncini kırdı ve 70 dolar bölgesine kadar yükseldi. Aslında bu hareketi kısa vadede oldukça güzel. Ama bu durumun devamını bekliyorsak fiyatın 72-73 dolar bölgesindeki direnci de kırması gerektiğini düşünüyorum. Burası Mayıs başındaki düşüşten sonraki ilk düzeltmenin son bulduğu yer. Ayrıca sonrasında fiyat burayı birkaç defa daha test ettiyse de henüz kırabilmiş değil. Haliyle orta vadede Litecoin için bu bölgenin kırılmasını takip edeceğim.

Daha fazla Litecoin analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde LTC/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version