Muhabbit

Lost Worlds Platformunun, Keşfet ve Kazan Özelliğine Ait Detaylar Belli Oldu!

Konum tabanlı bir NFT platformu olarak öne çıkan Lost Worlds’ün, NFT toplanabilecek mekanları arasında Ayasofya Camii de bulunuyor.

Lost Worlds

Lost Worlds

Kendisine özgü nitelikleri olan ve son aylarda yaptıkları sıkı çalışmaların ardından adından söz ettiren Lost Worlds projesi, Barcelona’da düzenlenecek Avalanche zirvesinin ardından kullanıma açılacak.

Lost Worlds, gerçek dünya ile metaverse dünyasını bir araya getiren bir konum tabanlı NFT platformu olarak biliniyor. Lost World platformunda NFT’leri basmak için bir mobil cihaz kullanmanız, belirli bir yere seyahat etmeniz ve aradığınız NFT’yi bulana kadar keşfetmeniz gerekiyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Daha detaylı açıklayacak olursak, bu proje, dünya çapında kullanıcılar tarafından oynanacak konum tabanlı bir NFT oyunu olarak tanımlanabilir. 6 adet tarihi yerde, nadir bulunan NFT’leri kullanıcılar o bölgelere giderek toplayabilecekler. Bu konumlar arasında ise İstanbul’da bulunan tarihi Ayasofya Camii de bulunuyor. Bunun yanında diğer tarihi mekanlar arasında ise Empire State Binası, Louvre Müzesi, Golden Gate Köprüsü, Brandenburg Kapısı ve Gardens by the Bay Parkı da yer alıyor.

Lost Worlds Uygulamasına Giriş

Lost Worlds platformuna erişmek için en az beş (5) adet LOST tokenı stake etmeniz gerekiyor. Projeye erken erişimi desteklemek için, kullanıcıların bir adet ücretsiz LOST tokenı alabilecekleri bir ilk airdrop dağıtımı yapılacağı da belirtiliyor.

Lost Worlds Ekonomisi

Lost Worlds’teki her yerel NFT projesi, kullanıcılara NFT’leri basarak LOST tokenları şeklinde ödüller kazanma şansı veriyor. Tokenomik düzeyde, toplam 50 milyon token arzının %50’si topluluk, bahis ve platform ödülleri olarak ayrılmış durumda. Bunun yanında, NFT sahiplerine $LOST tokenı elde etmesini sağlayan üç benzersiz “Kazanmak için Keşfet” etkinliği ve kazanmanın dört geleneksel yolu da sunuluyor.

Keşfet ve Kazan Yöntemleri:

Token Kazanmanın Diğer Yolları

NFT Sahibi Olmanın Ödülleri

Platform, yerel projelerinden herhangi birinden bir NFT elde edilmesi durumunda, kullanıcılara $LOST token ödüllerinden kazanmaya hak veriyor. Buna ise keşfet ve kazan etkinliği adı veriliyor. Örneğin, New York’ta olduğunuzu ve Portallar serimizden Empire State Building NFT’sini toplamak istediğinizi varsayalım.

Bu durumda Empire State Binasına gidip, Lost Worlds uygulamasına giriş yaprak, konumunuzu ayarladıktan sonra mint’e basar ve $AVAX olarak ödeme yaparsınız. O konumda bastığınız her NFT için belirli bir miktarda LOST tokenı alacaksınız. Elde ettiğiniz ödülleri ise ödüller ekranından takip edebilirsiniz.

Erken Kullanıcılara Ödül Verilecek

Ancak platformun sunmuş olduğu ödül mekanizması bununla da bitmiyor. NFT’yi ilk bastığınız yerde sonraki her basım için bir temettü kazanıyorsunuz. Örneğin, Empire State Building NFT’nizle, konum tamamen basılana kadar NYC’den sonraki her basım için $LOST tokenlarında bir temettü kazanırsınız. Bu nedenle, bir yere mümkün olduğunca erken gitmenin oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Ne kadar erken davranırsanız, kazanabileceğiniz toplam temettü o kadar büyük olur.

Platformun yeni özelliği hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version