Muhabbit

Lüks İtalyan Markası Michele Franzese Moda, Kripto Para Ödemelerini Kabul Edecek!

Ünlü İtalyan markası Michele Franzese Moda, kripto para sektörüne katılan şirketlerin arasında yerini aldı.

Kripto paralar ünlü markalar tarafından benimsenmeye devam ediyor. Ünlü İtalyan markası Michele Franzese Moda, kripto para sektörüne katılan şirketlerin arasında yerini aldı.

Şirket, kripto para ödemeleri kabul ettiğini Its Time for Crypto aracılığıyla kamuoyuna duyururken, kripto paralar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Michele Franzese Moda yapmış olduğu açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Kripto paraları hayatımıza sokmanın artık zamanı geldi. Geleceğe yönelik e-ticaret işlemlerinde ve Android müşterilerimizin ödemelerinde kripto paralar kullanılmaya başlayacak.

Ödemelerinde kripto paraların kullanılmaya başlanacağını açıklayan şirket ayrıca kripto para birimini kabul eden ilk büyük lüks İtalyan perakendeci olduklarının da altını çizdi.

Şirket, Müşterilerine 8000’den Fazla Lüks Ürün Seçeneği Sunuyor!

Güney İtalya’da hizmet veren şirket, müşterilerine 8000’den fazla lüks ürün yelpazasi sunmakta. Ayrıca ünlü marka kripto para birimlerini kabul etmesiyle birlikte ödeme işlemlerinde lüks moda perakendecisi olan Voyager Digital’in Coinify ödeme sisteminden yararlanmaya başlayacaklarını da açıkladı.

Şirket açıklamasının devamında şu ifadeleri de ekledi:

MFModa Android uygulamamızı indirip, online butiğimizi ziyaret edebilirsiniz. Yaptığınız alışverişlerinizde ise ödemelerinizi kripto para birimleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Cardano ve daha fazla kripto para birimi seçebilirsiniz.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version