Muhabbit

Lüks Mücevher Markası Tiffany’nin NFT’leri, Kısa Süre İçinde Tükendi!

250 adet olarak satışa çıkan NFT’lerin tanesi 30 Ethereum’a satıldı.

Amerikan lüks mücevher perakendecisi Tiffany & Co., kısa süre önce gerçekleştirdiği NFT satışını yaklaşık 20 dakika içinde tamamladı. 250 adet olarak satışa çıkan NFT’ler, 30 Ethereum (ETH) yani yaklaşık 50.000 $ karşılığında satıldı ve şirket için yaklaşık 12,5 milyon dolar gelir elde edildi.

Tiffany’nin NFT’leri, CryptoPunk NFT sahiplerine özel dijital avantajlar sunan ve onlara NFT’lerini değerli taşlar ve elmaslar içeren özel bir kolyeye dönüştürme hakkı veren “NFTiffs” olarak adlandırıldı. Yapılan açıklamada NFTiff’lerin, blockchain teknoloji firması Chain tarafından desteklendiği belirtildi.

Tiffany’nin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, NFTiff satın alanların tokenlerını 12 Ağustos 2022 tarihinde kadar kullanmaları gerekiyor. Bunun yanında özel kolyelere gelince, onların da gelecek yılın başlarında alıcılara teslim edilmesi bekleniyor. Her müşterinin, satışta en fazla üç NFTiff satın alma hakkına sahip olduğu projeden bir NFTiff alan kişi, kendisine kolyenin gönderilmesinden önce NFT’sini satarsa, sitenin vereceği kolyeyi alamayacak.

Ancak, NFTiff’leri kısa süre içinde satan Tiffany’nin sattığı NFT’lerin, taban fiyatları, satış fiyatının da altına düşmüş durumda. NFTGo tarafından elde edilen verilere göre, mevcut taban fiyat yaklaşık 27 ETH yani yaklaşık olarak 46.000 dolar civarında bulunuyor. Bu da NFT sahipleri için bir miktar kayıp anlamına geliyor.

Bu arada NFTGo’ya göre, son 24 saat içinde işlem hacmi 1 milyon doları aşan NFTiff’lerin ikincil satışı da gerçekleşmiş durumda. Yani proje oldukça yüksek bir hacim yarattı.

Chain CEO’su Deepak Thapliyal’e göre Tiffany & Co., web3 için “net ve ileri görüşlü bir vizyona” sahip. Hatta CEO, kısa süre önce sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Şirket Web3’e yönelik net ve ileri görüşlü bir vizyona sahip. Tiffany damgalı NFT’ler (Punks) dijital ve fiziksel düşüşüyle unutulmaz bir tarih parçası yarattılar. Bunun üzerinde çalışmak bir onur ve geleceğin neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyorum.”

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version