Muhabbit

Lydia Finance, ANKR İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Lydia Finance yeni ortaklığını duyurdu.

Lydia-Finance- ANKR Muhabbit

Lydia-Finance- ANKR Muhabbit

Lydia Finance yakın zaman önce yaptığı bir açıklama ile Staking ve DeFi’ı birleştiren merkezi olmayan bir protokol ve platform olan Ankr StakeFi ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Birkaç ay önce ETH2 Internet Bonds’un piyasaya sürülmesinden sonra, ANKR’ın Internet Bond lanunchpad’i StakeFi, bir ERC-20 tokenı altına wrapped (sarılmış) Avalanche Bond’u (aAVAXb) piyasaya sürüyor.

StakeFi, Avalanche ağında AVAX tokenları olan herhangi bir kullanıcının, Ethereum ağında veya Binance Smart Chain üzerinde AVAX Internet Bond’u (aAVAXb) kolayca stake etmesini ve almasını sağlamaktadır.

Halihazırda AAVAXb / AVAX çifti zaten platform üzerinde listeli bulunuyor. Bunun yanında bir aAVAXb-AVAX çiftliğinin de yakında LYD ödülleri için hazır olacağı bildiriliyor. Yeni gelişme kapsamında ANKR’ı tüm ekosisteme tanıtmak üzere Lydia Finance telegram kanalında bir AMA oturumu yapılacağını belirten platform kullanıcılara detaylı bilginin buradan verileceğini belirtiyor.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

ANKR StakeFi Hakkında

Ankr Staking, staking ve DeFi’yi birleştiren, geleneksel staking’den velayet dışı yönetim, Micropools, anında likidite ve merkezi olmayan yönetişim öğelerini uygulayan merkezi olmayan bir protokol ve platformdur.

Lydia Finans Hakkında

Lydia Finance, Avalanche üzerinde otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM), verim çiftçiliği ve staking platformudur.

İlginizi çekebilir: AMM (Automated Market Maker) Nedir?

Zengin kullanıcı arayüzü ve kapsamlı dokümantasyon ile her seviyedeki kullanıcının DeFi’a yatırım yapmasına ve Avalanche’ın çok düşük işlem ücretleriyle hızlı gerçekleşen altyapısından yararlanarak kazançlarını en üst düzeye çıkarmasına olanak tanımaktadır.

Web Sitesi: https://www.lydia.finance/

Twitter: https://twitter.com/LydiaFinance

Telegram: https://t.me/LydiaFinance

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version