Muhabbit

Lydia Finance, O3 Labs İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Lydia Finance, yeni ortaklık duyurusunu yaptı!

lydia finance

lydia finance

Lydia Finance yakın zaman önce yaptığı bir açıklama ile O3 Labs ile ortaklık kurulduğunu duyurdu.

Yapılan ortaklık kapsamında O3, platformunda kullanıcıların LYD stake ederek, karşılığında O3 kazanabileceği bir havuz oluşturulacak. Bunun yanında yakın zaman içinde Lydia Finance Telegram kanalında düzenlenecek bir “AMA” ile birlikte, O3 Labs ve çalışma sistemleri hakkında detaylı bilgilerin verileceği bildirildi.

Ortaklık kapsamında oluşturulacak olan O3 havuzu ve yapılacak “AMA” için tarih ve saatler yakın zaman içinde kullanıcılara sosyal medya hesaplarından bildirilecek. 

O3 Swap, farklı halka açık zincirlere “toplayıcı + zincirler arası varlık havuzu” dağıtarak yerel varlıkların heterojen zincirler arasında serbest ticaretini sağlayan ilk zincirler arası toplama protokolüdür. Platform ayrıca Katman2, kullanıcıların tek tıklamayla zincirler arası işlemleri etkinleştirmelerini sağlar. Halihazırda Heco; ETH, BSC, Neo’ya erişimi olan platform, yakında Polkadot, Polygon, Solana ve diğer ekosistemlere de genişleyeceğini belirtiyor.

Lydia Finans Hakkında

Lydia Finance, Avalanche üzerinde otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM), Yield Farming ve staking platformudur.

İlginizi çekebilir: AMM (Automated Market Maker) Nedir?

Zengin kullanıcı arayüzü ve kapsamlı dokümantasyon ile her seviyedeki kullanıcının DeFi’a yatırım yapmasına ve Avalanche’ın çok düşük işlem ücretleriyle hızlı gerçekleşen altyapısından yararlanarak kazançlarını en üst düzeye çıkarmasına olanak tanımaktadır.

Web Sitesi: https://www.lydia.finance/

Twitter: https://twitter.com/LydiaFinance

Telegram: https://t.me/LydiaFinance

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version