Muhabbit

Lydia Finance, OrcaDAO İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu!

Lydia Finance, yeni ortaklık duyurusunu yaptı.

lydia finance

lydia finance

Lydia Finance yakın zaman önce yaptığı bir açıklama ile faizsiz kripto para teminatı kullanarak borç vermeye izin vermek için bir stablecoin (AVAI) sunmak ve optimize etmek üzere tasarlanmış Avalanche yerel protokolü olan OrcaDAO ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada yeni ortaklık kapsamında kullanıcıların elinde bulunan LYD’lerin stake edilebileceği ve karşılığında ORCA kazanabileceği bir Electrum havuzunun da oluşturulacağı duyuruldu.

OrcaDAO Protokolü, AVAI’nin üretimini, bakımını ve sürdürülebilirliğini, DeFi topluluğu tarafından ödünç verme / borç alma ve verim çiftçiliği gibi çok sayıda kullanım durumu için yüksek bir güvenle kullanılan sabit bir değer etrafında tutmaya odaklanmaktadır.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

OrcaDAO ayrıca, Avalanche kullanıcılarının sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere esnek bir şekilde tasarlanmış ve optimize edilmiştir. Platform kâr odaklı bir gelir paylaşımı girişimi olarak da bilinmektedir.

Lydia Finans Hakkında

Lydia Finance, Avalanche üzerinde otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM), verim çiftçiliği ve staking platformudur.

İlginizi çekebilir: AMM (Automated Market Maker) Nedir?

Zengin kullanıcı arayüzü ve kapsamlı dokümantasyon ile her seviyedeki kullanıcının DeFi’a yatırım yapmasına ve Avalanche’ın çok düşük işlem ücretleriyle hızlı gerçekleşen altyapısından yararlanarak kazançlarını en üst düzeye çıkarmasına olanak tanımaktadır.

Web Sitesi: https://www.lydia.finance/

Twitter: https://twitter.com/LydiaFinance

Telegram: https://t.me/LydiaFinance

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version