Muhabbit

Lydia Finance Platform Verimliliğini Sağlayan Protokolünü Tanıttı!

Maximus, farklı özellikleriyle Avalanche ekosistemine yeni bir soluk getirmeye çalışıyor.

Lydia Finance

Lydia Finance

Lydia Finance Avalanche ağındaki DeFi çözümlerine platform verimliliği sağlayan protokolünü tanıttı!

Bildiğiniz gibi Avalanche ağı son zamanlarda ciddi anlamda popülerleşti ve büyük miktarda yatırım çekmeye başladı.

Her geçen gün Avalanche ağında yeni projelerin başlatıldığını ve diğer blockchainlerden gelen büyük projelerin ağa entegre olduğunu görüyoruz.

Avalanche ağına odaklanmış bir proje olarak öne çıkan Lydia Finance yeni projesinin duyurusunu yaptı. Maximus olarak bilinen proje, platform verimliliğini optimize edecek ve yield farming kısmına odaklanacak.

İlginizi çekebilir: Lydia Finance Nedir?

Avalanche ağında kredi protokolleri, AMM projeleri, farming projeleri gibi DeFi kullanıcılarının yatırım yapabileceği birçok projenin varlığından bahseden Lydia Finance, uzun bir süredir yield farming optimizasyonu üzerine çalıştığını belirtiyor.

Şirket, Maximus ile DeFi kullanıcılarına en iyi ve en basit şekilde kullanabilecekleri bir altyapı sunmayı amaçladığını belirtiyor.

Maximus Nedir?

Maximus, farklı özellikleriyle Avalanhe ekosistemine yeni bir soluk getirmeye çalışıyor. Tüm ekosisteme kazançlı finansal araçları sağlamak isteyen protokol, sektörün ihtiyacı olan en iyi mekanizmalarla donatılmış durumda.

Bu proje, güçlü bir token ekonomisi sağlarken, diğer projeler üzerinde satış baskısı yaratmadan çeşitli protokollerle de birlikte çalışacak.

Bununla birlikte Maximus yalnızca bir optimizasyon ürünü olarak değil, aynı zamanda Avalanche ağında DeFi ürünlerini iyleştirmeyi amaçlayan araçlara ve özelliklere sahip olacak.

Token Ekonomisi

Bildiğiniz gibi Avalanche’da iki farklı token emisyonu var. Bunları blok başına veya saniye başına olarak kategorilere alabiliriz. Tahmin edebileceğiniz üzere DeFi projeleri ödülleri bu kategorilerden birine dayalı olarak dağıtılır. Lydia Finance ise Avalanche ekosistemine yeni bir emisyon modeli getireceğini söylüyor.

Bununla beraber Lydia Finance, Maximux’un kullanımına göre değişen bir token üretme mekanizmasına sahip olacak.

Örnek vermek gerekirse, Maximus’da toplanan varlıkların yaklaşık 10 milyon $ olduğunu varsayarsak, 1 birim token oluşturulacak. Fakat 30 milyon $’lık toplam varlık değerine ulaşılırsa 3 birim token oluşturulabilecek. Bu yaklaşım ile birlikte Lydia Finance, piyasanın kötü koşullarına dayanıklı bir sistem geliştirdiğini iddia ediyor.

Lydia Finance Chainlink ile Entegrasyon Kuracak!

Doğru ve eşzamanlı fiyat verilerine ulaşmak ve doğru emisyon oranlarını gerçekleştirmek için Chainlink ile entegrasyon kurulacak. Böylece Maximus protokolü, Avalanche ekosistemindeki ilk Chainlink entegrasyonlu “yield optimizer” olacak.

Sürekli değişkenlik gösteren ve hatalı olan yıllık basit faiz oranı (APR) ve yıllık getiri oranı (APY) durumlarından şikayet edildiğini fark eden Lydia Finance, bu entegrasyonu gerçekleştirmek istediğini belirtti.

Kullanıcı Arayüzüne Verilen Önem Artıyor

Lydia Finance, kullanıcı deneyimine fazlasıyla önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor. Sektörün her seviyesindeki kullanıcılara kolay bir arayüz sağlamak adına çok çalışan şirket, bu hedefine ulaştığını belirtiyor.

LYD Yatırımcıları için Fırsat Var!

LYD yatırımcıları, Lydia Launchpad üzerinde bir ön satışa katılabilecek. Ayrıca kullanımlara bağlı olarak LYD yatırımcılarına özel bir MAXIMUS TOKEN airdrop’u da planlar arasında yer alıyor.

Ekim ayının ortasında test ağından çıkış yapmayı planlayan Maximus protokolü, yakın zamanda daha fazla detay paylaşacağını da açıklamış durumda.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version