Muhabbit

Madonna Gözünü Yeni Bir BAYC NFT’sine Dikti!

Madonna, mart ayında satın aldığı BAYC NFT’sinden sonra bir yenisine gözünü dikti.

Madonna-NFT-Muhabbit

Madonna-NFT-Muhabbit

2022 Mart ayında Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonundan bir parça alan Madonna, gözünü başka bir NFT’ye diktiğini açıkladı.

Pop yıldızı Madonna, bir süredir Bored Ape #3756 adlı NFT’yi gözüne kestirdiğini ve satın almak istediğini açıkladı. 800,69 ETH (1,27 milyon dolar) değerindeki NFT’nin S&M şapkası, motosiklet ceketi ve renkli dişleri bulunuyor.

Madonna #3756 adlı NFT hakkında şu sözleri söyledi:

“Bu Ape’i satın almak için çok hevesliydim. Deri motosiklet ceketi ve renkli dişleriyle tam istediğim gibi. Bana bu NFT’nin benden esinlenerek yapıldığı söylendi ve bir hayranım tarafından satın alınmış. Bana satacaktı ancak çok pahalı.”

NFT’ler, bir varlığın blok zinciri üzerinde tokenlar ile sahipliğini kesin olarak belirler. NFT’ler ayrıca özel Discord sunucularına ve etkinliklere özel erişim gibi avantajlar sağlar.

Bu konuşmalar üzerine BAYC üreticisi Yuga Labs’a #3756 adlı NFT’nin şarkıcıdan ilham alınarak yapılıp yapılmadığı soruldu. Şirket, “maymunların özellikle kimseden ilham alınarak yapılmadığını” açıkladı.

Yuga Labs temsilcisi ayrıca şu şekilde açıklama yaptı:

“Yuga Labs takımı insanların maymunlarda kendisini görmesini çok seviyor. S&M şapkası koleksiyon kurucularının en sevdiği karakteristik özelliklerden biri. Kurucular punk rock’ı çok seviyor. Madonna, kurucuların sevdiği bu tarzın popüler hale gelmesine yardımcı oldu.”

Forbes verilerine göre Madonna’nın 575 milyon dolar değerinde varlığı bulunuyor ve kariyeri boyunca 1,2 milyar dolar değerinde para kazandı.

Madonna, 2022 Mart ayında MoonPay aracılığıyla Bored Ape #4988’i satın aldığını açıklamıştı.

Madonna’nın sahip olduğu NFT ile 3756 nolu NFT arasındaki farklar

Madonna’nın sahip olduğu 4988 nolu NFT de 3756 nolu gibi S&M şapkasına ve değişik bir kürke sahip. Ancak nadirlik sıralamasında Madonna‘nın istediği NFT 123. sırada yer alırken sahip olduğu NFT 3754. sırada. NFT koleksiyonlarındaki nadirlik sahip olduğu eşyalara göre değişiyor. Ne kadar nadir eşyalara sahipse NFT de o kadar nadir oluyor.

Madonna, BAYC NFT’sinin yanında her biri 13.000 dolar değerinde 2 tane World of Women NFT’sine ve Otherside metaverse oyununun Otherdeed NFT’sine sahip. Madonna’nın kendisi de ayrıca bir NFT koleksiyonu üreticisi. “Mother of Creation” adlı koleksiyondan şu ana kadar 170.5 ETH, 66.55 ETH ve 72.05 ETH fiyatları ile 3 adet NFT satıldı. Satılan NFT’lerden gelen paralar hayır kurumlarına paylaştırıldı.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz!

Son Yazılar

Exit mobile version