Muhabbit

MADworld, Tarihin En Büyük Düşünürlerinin NFT’lerini Oluşturuyor!

MADmind NFT’leri ile dünyanın en büyük düşünürlerini blok zincirine taşıyacak.

MADWorld-NFT-Muhabbit

MADWorld-NFT-Muhabbit

NFT pazar yeri MADworld, yaptığı bir açıklama ile, 11 Kasım 2021 tarihinde, tarihin en büyük sekiz zekasına dayanan ve MADmind adı verilen bir serinin NFT’lerini piyasaya süreceğini duyurdu.

Platform yeni NFT koleksiyon lansmanını, en büyük dahi olarak tanımladığı Albert Einstein’ın NFT’si ile gerçekleştirecek. Pazar yeri bunun nedeni olarak ise; Albert Einstein’ın, teorik fizikteki atılımları, görelilik teorisini geliştirmesi ve insanlığın zaman ve uzay kavramlarını algılama biçimini değiştirmesi nedeniyle bu seriyi başlatmak için mükemmel bir seçim olduğunu belirtiyor.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Sekiz MADmind’in her biri için MADworld, 1.111 benzersiz NFT’yi oluşturacak. Platform MADminds serisinin, aynı nadirlik seviyeleri ve miktarları ile daha büyük bir MADminds projesinin bir parçası olarak başlatacağını ve toplam MADmind NFT sayısının 8.888 adetten oluşacağını duyurdu.

Bu arada platformda yer alan tüm MADmind karakterlerinin her birinin ünlü çizgi roman sanatçısı Pat Lee tarafından yaratıldığı belirtiliyor.

MADmind

Nadirlik Seviyeleri

1.111 MADmind’den oluşan her grubun, nadirliği artırmak için her bir katman farklı özellikleri ve karmaşıklığı entegre eden üç katmana bölüneceği ve bu paket içeriside 3 adet Efsanevi, 108 adet Epik ve 1000 adet Nadir NFT’den oluşacağı belirtildi.

Paket içerisinde yer alan her nadirlik düzeyine farklı faydalar atanacağı ve daha nadir MADmind’lerin şanslı sahiplerine daha fazla değer sağlanacağı belirtiliyor. Bunlar arasında ise MADworld’ün gelecekteki metaverse ve oyun lansmanlarına erken erişim hakkı, gelecekteki tüm MADminds sürümleri için garantili alım hakkı gibi ayrıcalıklar yer alıyor.

Bunun yanında, sekiz MADmind serisinin tüm oyunlarından bir “EFSANEVİ” NFT toplayan kullanıcıların, MADworld platformundan henüz duyurulmamış özelleştirilmiş bir NFT deneyimi kazanacağı belirtiliyor.

9 Kasım 2021 tarihinde ilk MADmind Virtual Genius serisi için whitelist satışlarını açacak olan MADworld, 11 Kasım 2021 tarihinde ise NFT paketlerini satışa açacak.

MADworld Hakkında

MADworld; sanatçıları, sanat eserlerini ve yaratıcıları blok zincir teknolojisini kullanan bir NFT pazar yeri ile birlikte bir “NFT Deneyimi ve Oluşturma Platformu” sunmaktadır. MADworld; fiziksel sanat, koleksiyon ürünleri, canlı konserler, spor etkinlikleri, sanatçı savaşları ve diğer yaratıcı ifade biçimlerinden geliştirilen orijinal içeriğin sahipliğini ve kaynağını doğrulamak için NFT basımını destekler. 

Web Sitesi: https://madworld.io/

Twitter: https://twitter.com/madworldnft

Telegram: https://t.me/joinchat/OlbQIxIoZhxlMDc1

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version