Muhabbit

Magic Eden, NFT’ler İçin Yeni Ödeme Yöntemleri Ekledi

Magic Eden’den yeni atılım

OpenSea’nin rakibi olarak görülen NFT pazar yeri Magic Eden, yeni ödeme yöntemleri ekledi. Popüler NFT projelerinin yerel tokenlarını ödeme listesine ekledi.

Solana ağında yer alan NFT pazar yeri Magic Eden, Solana’nın popüler NFT projeleri DeGods ve Aurory koleksiyonlarının yerel tokenları olan DUST ve AURY’i ödeme listesine ekledi. Böylelikle artık kullanıcılar DUST ve AURY token ile Magic Eden platformundan NFT satın alabilecekler.

Platform 31 Mart 2022 tarihinde Twitter üzerinden DeGods yerel tokenı DUST’ı entegre ettiğini duyurdu.

Sonrasında da fantastik bar temalı bir tweet atarak, Aurory yerel tokenı AURY’nin de entegre edileceğini 1 Nisan 2022 tarihinde duyurdu.

Magic Eden İçerik ve Pazarlama Müdürü Tiffany Huang, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Bu tokenlar piyasadaki Solana (SOL) gibi harcanabilir, yani platformda listelenen herhangi bir koleksiyondan Solana NFT’si satın almak için kullanılabilirler.

Bu projelerin tokenlarının sitemizde kullanılmasına izin vererek projeye katkı sağlayanları heyecanlandırmak istedik.

Bunu yapan başka bir pazar yeri görmedik. Bu yüzden büyük bir fırsat olacağını düşünüyoruz.

Huang, Magic Elden’da kullanılmak üzere başka projelerin tokenlarını da kullanmak istediğini ancak şimdilik bu iki tokenla deneme yapacaklarını belirtti. DUST ve AURY tokenlarının platformda kullanıma açılmasının da önümüzdeki haftalarda olacağını söyledi.

Magic Eden platformunun en popüler NFT koleksiyonları

Solana tabanlı platformda en çok satış hacmine sahip olan koleksiyon DeGods serisi. Bu seri diğer koleksiyonlardan çok daha popüler oldu. Geçtiğimiz haftalarda Magic Eden üzerinde 49.000 SOL yani 6.4 milyon dolarlık işlem hacmine sahipti.

Aurory/DeGods

DeGods NFT koleksiyonun en ucuz NFT’si şu anda 90 SOL yani 11.660 dolara satılıyor. Ayrıca DeGods NFT sahipleri NFT’lerini stake ederek DUST token kazanabiliyorlar.

Aurory, 2021 sonbaharda piyasaya çıkan bir NFT serisi oldu. Bu koleksiyon inşa edilmekte olan daha geniş bir metaverse oyun girişiminin bir parçasıdır. AURY ise genişleyen Aurory projesi için “çok amaçlı ekosistem tokenı” olarak nitelendiriliyor. Şu anda en düşük Aurory NFT fiyatı 35 SOL yani 4.500 dolar civarında.

OpenSea, Solana sistemine giriş yapıyor

Ethereum tabanlı NFT’lerin pazar yeri olarak bilinen OpenSea, nisan ayında Solana ağına ait NFT koleksiyonlarını da platformuna entegre edeceğini duyurdu. Bu haberin ardından, Solana ağı üzerindeki platformlar yeni çalışmalara başladı.

Huang, OpenSea’nin Solana pazarına girmesi haberine diplomatik bir cevap verdi:

Burada oldukları için heyecanlıyız. Solana merkezli tüm NFT’ler için muazzam imkan yaratacak.

Ancak biz topluluğumuzu daha iyi tanıyoruz ve onları nelerin heyecanlandırdığını biliyoruz. Solana ağı üzerindeki NFT’ler her zaman bizim önceliğimiz olacak.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version