Muhabbit

Manchester City, Kripto Para Firması ile Ortaklığını Bitirdi!

Ortaklığın bitirilmesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı!

Manchestercity

manchester muhabbit

İngiltere Premier League’de yer alan ünlü futbol kulübü Manchester City, kripto para firması ile yaptığı ortaklığı sonlandırdı.

Yerel bir haber ajansından gelen bilgilere göre Manchester City 12 Kasım 2021 tarihinde anlaşma imzaladığı 3key Technologies hakkında araştırmalar yapmaya başladı.

Bununla beraber The Guardian tarafından bildirilenlere göre şirket yöneticileri 3Key Technologies hakkında yaptığı araştırmaların sonuçsuz olduğunu ve anlaşma sırasında elde ettikleri bilgileri doğrulayamadıklarını belirtti.

Manchester City İstediği Bilgilere Ulaşamadı!

3Key firmasının DeFi alanında yasal bir şekilde hizmet sunması ve üst düzey yöneticilerinin internet ortamında gizli bir profil izlemesi mümkün olsa bile, Manchester City’nin bilgi erişimine sahip olmaması şüpheli bir durum olarak öne çıktı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz senelerde Steven Seagal ve Floyd Mayweather gibi ünlü isimler, 2018’de ICO reklamları yapmıştı. Bu kişilerin reklamını yaptığı bazı projeler ise, dolandırıcılık faaliyeti olarak görüldü.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version