Muhabbit

Maps.Me DeFi Çözümleri İçin 50 Milyon Dolar Yatırım Yaptı!

Maps.me, Alameda Research’e 50 Milyon $ yatırım yaptı.

ftx

ftx

Maps.me, Alameda Research liderliğinde 50 Milyon $ yatırım aldı.

FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın kurucusu olduğu Alameda Research, fon ile birlikte Maps.me için merkezsiz çözümler oluşturacak. Uygulamanın halihazırda dünya çapında 140 Milyon ‘dan fazla kullanıcısı bulunuyor.

Maps.me uygulamasının içerisinde merkezsiz bir finans ekosistemi oluşturmak isteyen şirket, Alameda Research aracığılı ile ekosistemi kurmayı amaçlıyor.

Alameda tarafından yapılan açıklamada, Genesis Trading ve CMS Holdings gibi şirketlerin de yatırım turuna katıldığı belirtiliyor.

Temelde Maps.me uygulamasının içerisine birden çok para birimi içeren bir cüzdan uygulaması oluşturulması fikrini barındıran projede, cashback ödülleri ve yield-earning çözümlerinin de getirilmesi planlanıyor. Bu sayede kullanıcılar DeFi çözümleri ile birlikte ciddi bir pasif gelir de elde edebilecek.

Konu ile ilgili olarak FTX ve Alameda Research CEO’su Sam Bankman-Fried’ın açıklamaları şu şekilde:

Maps.me, günlük kullanılan uygulaması aracılığı ile milyonlarca kullanıcısına, getiri sunan DeFi çözümlerini getirecek. DeFi ekosisteminin ve çözümlerinin ana akım finans ürünü olarak benimsenmesi için Maps.me, ciddi bir potansiyel taşıyor.

Bankman-FrIED

Maps.me kurucusu Alex Grebnev’in açıklamaları da şu şekilde:

Kullanıcı sayısı açısından halihazırda önemli bir ölçeğe ulaşmış ve finansal ihtiyaçlarla yakından bağlantılı hizmetleri genişletecek bir platformda bir DeFi ekosistemi oluşturmak için iş ortaklarımızla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz.

ALEX GREBNEV

Maps.me uygulamasında sunulması planlanan DeFi çözümleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version