Muhabbit

MAPS Token Nedir ?

Aktif 140 milyon kullanıcısı olan MAPS nedir ?

mapsme

mapsme

Maps Token, şu an halihazırda kullanılan bir uygulamanın “token”idir. Navigasyon uygulaması olarak kullanılan Maps.me, Android, iOS ve Blackberry işletim sistemlerinde yada platformlarında uygulama olarak kullanılıyor.

Maps.me’nin en büyük özelliği navigasyon uygulamasını çevrimdışı olarak kullanabilmenizdir. Maps.me, bu işlemi OpenStreetMap verilerini kullanarak yapar. Aynı zaman da Maps.me, internetsiz ortamda veya telefonunuzun sinyal alamadığı zamanlarda çevrimdışı olarak haritayı kullanabilmenize imkan sağlar.

Maps, açık kaynaklı kod kullandığı için haritadaki eksiklikleri başka bir kullanıcı giderebilir. Örneğin banka, market, eczane vb. noktaların eklenmesi ya da haritada görünen binalara ait kapı numarası, sokak vb. bilgiler düzenlenebilir.

Maps’i diğer tokenlerden ayıran en büyük özelliklerinden biri de genellikle bir “token”in halihazır da bir ürünü veya bir uygulaması yok. Maps’in bir harita uygulaması var ve şimdiden 140 milyon aktif kullanıcısı mevcut.

Bir harita yazılımı, gerçek zamanlı ödeme sistemi ve yüz milyonlarca kullanıcıyı destekleyen bir yatırım platformu için hız önemlidir. Bu noktada MAPS, Serum (SRM)’un ekosistemi ve saniyede yaklaşık 50,000 transfer yapabilen Solana (SOL) ile birlikte çalışıyor.

MAPS Günlük Mum Grafiği

Yukarıdaki MAPS/USD grafiğine göre MAPS, FTX borsasında işlem görmeye başladığından beri yaklaşık olarak %222 fiyat artışı yaşamış durumda.

Market Cap verilerine göre MAPS, piyasa değeri olarak 449’uncu sırada yer alıyor. MAPS’in güncel piyasa değeri ise yaklaşık 92 milyon $ seviyelerinde bulunuyor. Toplamda 10 milyar adet arzı olan MAPS’in, 62 milyon adeti ise şuan dolaşımda.

MAPS’in Yol Haritası

1’inci Aşama : Tamamlandı

2’inci Aşama : Tamamlandı

3’ünçü Aşama : Devam Ediyor

MAPS Cüzdan

4’üncü Aşama : Devam Ediyor

5’inci Aşama : Devam Ediyor

Daha fazla Nedir?Kimdir? ve Nasıl? haberine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Haberlere anında ulaşmak ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Telegram grubumuza katılabilirsiniz..

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version