Muhabbit

Mapsme 2.0 Beta Sürüm İncelemesi!

Maps.Me uygulaması, navigasyon uygulaması olarak 140 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılan popüler ve kullanışlı bir uygulama olarak öne çıkıyor.

mapsme

mapsme

Maps.Me uygulaması, navigasyon uygulaması olarak 140 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılan popüler ve kullanışlı bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Peki, Maps.me 2.0 versiyonu bizim hayatımıza ne katacak?

Uygulamanın hayatımıza katacağı yenilikleri tek bir cümle ile açıklamak aslında mümkün değil.

Halihazırda 140 milyon kişi tarafından kullanılan uygulama için çok detaya girip yazının uzamasını istemediğimden, şu örneği verip Maps.me 2.0 uygulamasını anlatmaya geçeceğim. 

Maps.me uygulamasının şu an yayında olan 1.0 versiyonu AppStore’da 5 üzerinden 4.7 puan almış bir uygulama olarak tanımlanabilir. Maps App, kullanıcıların haritalara hem çevrim içi hem de çevrim dışı olarak erişmesine olanak sağlayan, kullanışlı ve yenilikçi bir seyahat ve navigasyon uygulaması olarak öne çıkıyor.

Uygulamanın 2.0 versiyonunda ise birçok yenilik hayatımıza giriyor.

Maps.me Uygulaması Neler Sunuyor?

Uygulamanın içerisinde bulunan cüzdan sekmesinde geçildiğinde bizi kullanışlı bir ekran karşılıyor.

Maps.me

Maps.me 2.0 versiyonu ile gelecek yeni özellikler, bir navigasyon ve seyahat uygulamasında kullanıcıların ihtiyaçları belirlenerek entegre edilen özellikler olarak özellikle seçilmiş durumda.

Maps.me 2.0 versiyonu ile bir seyahat ve navigasyon uygulamasından beklenen tüm ihtiyaçların karşılanacağı belirtilmekte.

Yeni versiyon ile gelecek özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Maps.me
Maps.me

35 farklı para biriminde dünya çapında arkadaşlarınıza, ailenize anında ve düşük maliyetle para aktarabileceksiniz, hem de sadece telefon numarası ile.

Maps.me

35 farklı para biriminde en iyi oranlarda ve hiçbir gizli masraf olmadan cüzdanızda ilgili para birimlerini bulundurup aynı zamanda bu para birimlerini dönüştürebileceksiniz.

Maps.me

Kolay şekilde kredi kartınızı bağlayabilecek ve Circle iş birliği ile kolaylıkla USDC ve MAPS token alabilecek, bağlantılı kredi kartıyla da ödemelerinizi ve alışverişlerinizi yapabileceksiniz.

Maps. me

Maps.me 2.0 versiyonu anlık olarak beta aşamasında olup, geliştirmeler tamamlandıktan sonra Solana ekosisteminde yer alan, Serum DEX sayesinde hızlı ve ucuz işlem ücretleri ile MAPS “token”a sahip olabilir ve yukarıda saydığım avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Kısaca Maps.me uygulaması sadece bir navigasyon uygulamasından öte, teknolojik bir dijital cüzdana ve global bir sim kartına evrilmekte. Tabi ki uygulama, navigasyon olarak da uzun yıllardır devam eden başarısını devam ettirecek şekilde tasarlanmakta.

Maps.me uygulamasını daha önce kullandınız mı?

Yazar: Togi Slatan

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version