Muhabbit

Markalar ve Fenomenleri Bir Araya Getiren Promodex Platformu, Whitelist Kampanyası Başlattı!

Promodex “PROMO” token, Public ve Private satış tarihleri açıklandı.

Promodex-Muhabbit

Promodex-Muhabbit

Markalar ve sosyal medya platformlarını birbirine bağlayan pazar yeri Promodex, yeni bir duyuru gerçekleştirdi.

Yapılan duyuruda, Promodex “PROMO” token, public ve private satış tarihleri açıklandı. Ayrıca, kampanyaya katılım için whitelist (katılım listesi) süreci başladı.

Bu kapsamda PROMO token satışları 21-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Promdex.io’nun kendi platformunda yer alan launchpad üzerinden gerçekleşecek.

Nedir Bu Promodex ve Promo Token?

Promodex; işletmeleri, büyük markaları ve projeleri, sosyal medya fenomenleri, ödül araştıran takipçileri ve dijital yayıncıları bir araya getiren blockchain tabanlı pazar yeridir. PROMO token ise, Promodex platformunda aktif olarak işlem yapmaya ve etkileşimde bulunmaya imkan veren bir “Utiliy token”dır.

Pazarlama açısından sosyal medyanın kullanımı ve bunu etkili bir şekilde yapmanın önemi her geçen gün daha da önemli hale geliyor.

Bu kapsamda yapılan bir çalışmada, sosyal medyada takipçi sayısının artması ile etkileşim oranının düştüğü tespit edildiği belirtiliyor.

Buna örnek olarak ise 1 milyon takipçisi olan 20 orta düzey fenomenin yine 1 milyon takipçisi olan 1 fenomenden çok daha etkili olması gösteriliyor. İşte bu aşamada devreye Promodex devreye girerek mevcut bu durumu çözmeye yardımcı olacağını belirtiyor.

Promodex, programatik yapısı ile yapılması planlanan karmaşık bir kampanya sürecini çok basit hale getirdiğini belirtiyor. Bu sebeple yola çıkan Promodex, “tohum yatırım” sürecinin tamamlandığını ve public (açık satış) ve private sale (fenomenlere özel satış) aşamasına geçtiğini duyurdu.

Public Sale (Açık satış)

21-26 Şubat tarihleri arasında 4 aşamada gerçekleşmesi planlanan “public sale” satış sürecinde, 18 Milyon PROMO, token başına 0,021 USD değerinden satışa sunulacak.

Platformun başlattığı “public Sale” satışına katılmak için kullanıcıların, Whitelist başvurusunda bulunması gerekiyor. Burada bir hatırlatma yapmak gerekiyor. Çünkü başvurular 19 Şubat 2022 tarihinde sona eriyor.

Platformu başlattığı Public Sale’e katılmak için burayı tıklayabilirsiniz. Whitelist kampanyasında alınan puana göre en az 5 USD en fazla 1000 USD karşılığında PROMO token alım hakkı kazanabilirsiniz.

Private Sale (Özel satış)

27 Şubat tarihinde yapılacak ve sadece influencerların (sosyal medya fenomeni, kanal sahibi, yayıncı) katılımına açık olan “private sale” de 9 Milyon PROMO, token başına 0,018 USD fiyatından satışa sunulacak.

Promodex “Private Sale”e katılmak isteyen fenomenlerin “Private Sale Whitelist Formu” nu doldurması gerekiyor.

Private Sale Katılım Şartları

Platform tarafından belirlenen aşağıdaki şartların en az birini taşıyan fenomenler, ‘Promodex Private Sale Whitelist’ başvurusunda bulunabilecekler.

AIRDROP Kampanyası

Tüm bunların yanında Promodex bir de airdrop kampanyası başlattığını belirtiyor. 09 Kasım 2021 tarihinde AIRDROP & REWARD adı ile başlatılan airdrop kampanyası, 15 Mart 2022’de sona eriyor. Bu kapsamda Promodex, toplam 500.000 dolar değerinde “PROMO” token dağıtacak.

AIRDROP kampanyasına katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberi için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version